1. Po nastartování běží motor normálně. Po cca 30s když spadne do volnoběhu, tak se rozsvítí kontorlka motoru, a lambda dává hrozně bohatou směs, napětí až (1.15V)+ auto začne výrazně víc rezonovat (jede jen na 5,5 válce možná i míň

3. když auto chcípnu, nastartuji znovu a rozjedu se dřív, než spadne do volnoběhu tak jede normálně.
4. Pokud mám neustále nohu na plynu a nenechám otáčky spadnout do volnoběhu, tak auto funguje normálně
5. po přemazání na diagnostice se kontrolka nerozsvítí do té doby dokud nespadnou otáčky do volnoběhu.
Chyby které mi ukázala diagnostika:
97-napětí lambda sondy před katalyzátorem-2. řada válců
F1- Vynechání zážehu- válec 4 (tato chyba zmizela po přehození zapalovacích cívek z 1. 2. a 3. válce do 4.5.6. válce F2 a F3 zůstaly beze změny
F2- Vynechání zážehu- válec 5
F3- Vynechání zážehu- válec 6
CA- Úprava paliva- limit řízení, 1 řada válců (tato chyba vyskočila při přehození lambda sond, jen jsem přepojil jednu za tu druhou)
Chybové kódy:
P0300 Detekován náhodný výpadek zapalování
P1353-specifické pro výrobce
P1351- specifické pro výrobce
P0154-Obvod snímače O2- nezjištěna aktivita (2.řada válců)
Nemá někdo nějaký tip co by to mohlo být? Původně jsem si myslel, že lambda, ale po přehození 1. lambdy za druhou to pořád házelo chybu: no. 97 (97-napětí lambda sondy před katalyzátorem-2. řada válců). Co vstřiky? Děkuji za jakoukoliv odpověď, nebo odkaz na někoho kdo by mohl pomoct mějte se a Čus!