Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 cabrio střecha
E46 cabrio střecha
Mám dotaz, podařilo se mi rozhýbat střechu na cabriu, ale jen do tý míry, že při otevření střechy se "nedocvakne" víko na střechu - musím manuálně dotáhnout pod zadní sedačkou, čili dokončit proces.. Při zavírání se zase nedovře vršek střechy do rámu okna - opět musím manuálně dovřít střechu a pod sedačkou docvaknout o kousek, aby se dokončil proces.. Neřešil někdo něco takového? Za radu předem díky!
- Joshuax
- Klubové ID: 2833
- Kontaktovat uživatele:
Re: E46 cabrio střecha
No nevim jak to ma 46tka, ale 36tka ma 3 typy platenych strech.
Plne manualni - nema zadny motor, vse se dela rucne
Polo automaticka - Funguje podobne jako rikas, ale dotahnuti a zamceni na hrane okna se dela manualne (ale vpredu na stredu strechy)
Plne automaticka - Ma dalsi motorky na dokonceni procesu uzamceni strechy, neni potreba zadny manualni ukon (krom teda drzeni toho tlacitka
)
Ale to jak to popisujes, to je jako by fungoval ten hlavni motor, ale uz ne ta druha faze (rozdil mezi poloautomatem a plnym automatem)
Plne manualni - nema zadny motor, vse se dela rucne
Polo automaticka - Funguje podobne jako rikas, ale dotahnuti a zamceni na hrane okna se dela manualne (ale vpredu na stredu strechy)
Plne automaticka - Ma dalsi motorky na dokonceni procesu uzamceni strechy, neni potreba zadny manualni ukon (krom teda drzeni toho tlacitka
Ale to jak to popisujes, to je jako by fungoval ten hlavni motor, ale uz ne ta druha faze (rozdil mezi poloautomatem a plnym automatem)
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Nejsem si 100% jisty, ale u E46 jsem nic jinyho nez full automat nevidel.. Jeste bych jen dodal, ze v prvni fazi kdy se auto dovezlo z DE, kde rok stalo, tak strecha chodila do toho mista, kde se odklapi dekl na strechu, ten se nechtel zvedat.. Ale pri zavirani normalne v pohode strecha zajela do ramu.. Pak jsem to manualne odjistil, od ty chvile strecha chodi cela, ale problem viz muj 1. prispevek..
- Joshuax
- Klubové ID: 2833
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam pod sedackou jenom manualni odpojeni z motoru, aby se to dalo ovladat rucne, v pripade poruchy, takze fakt netusim, jak to je presne na 46tce. Zkus napsat na icario, jsou ochotni a dost mozna se s tim uz setkali
Pripadne ti reknou rovnou, co by to stalo opravit.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i