https://www.approgress.cz/servisnitechn ... 3-10-3-0-t
Však kup ten nejlevnější sloupák, hydrauliku s přejezdem dole a sloupy si zkrať. Nahoře to bývá jen sešroubovany, takže není problém to cely posunout včetně kladky a koncového spínače. Kamarád to tak měl, jediná nevýhoda, že ten zvedák nešel prodat, když se stěhoval do většíhoLampionakE39 píše:Jo je to tak, stropy mám klasicky 2,6m, takže se mi tam nevlezou sloupy a naopak kanál se nedá, mám novej barák, dlažba apod. to nehrozí ikdyž dá se udělat všechno. Obě možnosti by byly nej. Joo ja ho nestavěl, jen ho tak koupil...
Proto jsem tu možnost nůžk. heveru viděl jako východisko. Ledaže by někdo vyráběl sloupáky s nižšími sloupy, ale nic jsem zatím neviděl? To by bylo echt....dobrý.
TANN3R píše:Však kup ten nejlevnější sloupák, hydrauliku s přejezdem dole a sloupy si zkrať. Nahoře to bývá jen sešroubovany, takže není problém to cely posunout včetně kladky a koncového spínače. Kamarád to tak měl, jediná nevýhoda, že ten zvedák nešel prodat, když se stěhoval do většíhoLampionakE39 píše:Jo je to tak, stropy mám klasicky 2,6m, takže se mi tam nevlezou sloupy a naopak kanál se nedá, mám novej barák, dlažba apod. to nehrozí ikdyž dá se udělat všechno. Obě možnosti by byly nej. Joo ja ho nestavěl, jen ho tak koupil...
Proto jsem tu možnost nůžk. heveru viděl jako východisko. Ledaže by někdo vyráběl sloupáky s nižšími sloupy, ale nic jsem zatím neviděl? To by bylo echt....dobrý.Zkus to probrat s někým, kdo ty zvedáky prodává, protože budeš potřebovat kratší vyrovnávací lana. Každej výrobce to má trochu jinak řešeny, takže všude to asi nepůjde, ale třeba u Bortenu, co mám já, by to šlo. A ještě by nebylo od věci, aby první bezpečnostní zarážky nebyly až metr vysoko, když pod tím budeš dělat v leže.
Však jsem ti nepsal, že musíš kupovat zrovna od Bortenu. Já od nich bral pravě proto, že s něma byla dobrá domluva, ale klidně se mohli pokazit, už jsou to dva roky. Ten odkaz, co na to říct? To ti vážně přijde jako věrohodnej zdroj? Vždyť to očividně psal absolutní dementLampionakE39 píše:TANN3R píše:Však kup ten nejlevnější sloupák, hydrauliku s přejezdem dole a sloupy si zkrať. Nahoře to bývá jen sešroubovany, takže není problém to cely posunout včetně kladky a koncového spínače. Kamarád to tak měl, jediná nevýhoda, že ten zvedák nešel prodat, když se stěhoval do většíhoLampionakE39 píše:Jo je to tak, stropy mám klasicky 2,6m, takže se mi tam nevlezou sloupy a naopak kanál se nedá, mám novej barák, dlažba apod. to nehrozí ikdyž dá se udělat všechno. Obě možnosti by byly nej. Joo ja ho nestavěl, jen ho tak koupil...
Proto jsem tu možnost nůžk. heveru viděl jako východisko. Ledaže by někdo vyráběl sloupáky s nižšími sloupy, ale nic jsem zatím neviděl? To by bylo echt....dobrý.Zkus to probrat s někým, kdo ty zvedáky prodává, protože budeš potřebovat kratší vyrovnávací lana. Každej výrobce to má trochu jinak řešeny, takže všude to asi nepůjde, ale třeba u Bortenu, co mám já, by to šlo. A ještě by nebylo od věci, aby první bezpečnostní zarážky nebyly až metr vysoko, když pod tím budeš dělat v leže.
Opravdu nic proti a nic ve zlém, ale zkoušel jsem je kontaktovat a nikdo se mi neozval, neodpověděl na mobil ani na mail, pak jsem našel tohle, tak mi řekni, co si pomyslet?
A zrovna málo peněz taky nechtějí borci z Pelhřimova za tu srandu. 48tyček, no ten z DE Twin Busch 55tyček, tak nevím...![]()
http://www.podvodnici-podvody.cz/borten ... en-cz.html