A teď už k tomuto autu, vzhledem k velmi omezenému výběru na českém trhu budu hledat v D.. vzhledem k mým časovým možnostem a tomu, že neumím řeč atd. nejspíše pověřím nákupem m3 maniaka (dovozce tady z klubu) sice bydlíme dost daleko od sebe, ale podle referencí věřím, že dokáže sehnat TOP kousek..
A nyní bych se chtěl zeptat vás majitelů z4 e85 a e86...na čem bych měl trvat ohledně výbavy? Mám podmínky pouze manuál převodovka a sport sedačky..je něco na čem se shodnete, že by tam ještě mělo být?
Když koukám na mobile.de vidím na fotkách, že auta ve stejném roce i měsíci mohou mít jiný kryt motoru, někdy stříbrný, někdy černý, čím to je? V popisu není uvedeno, že by tam například proběhla přestavba motoru z jiného modelu.. Oba mají 195 Kw..byl u coupé nějaký facelift? Popř kdy přesně? Některé kusy mají na zadním blatníku anténu, mají to pouze auta s navi? Nebo jen špatně koukám a mají to všechny? Věřím, že m3 maniak se vyzná, ale tyhle dvě věci bych rád věděl ještě před dohodou s ním..klidně mi sem napište jakékoli připomínky a poznatky, budu rád za vše..jak píšu, na auto jsem šetřil hodně let a tak chci koupit opravdu super kousek a nechat si ho po zbytek života