Začínám se poohlížet po novém autě a vzhledem k tomu, jak jsou náročné dieselové agregáty na údržbu vůbec nepřemýšlím nad naftou. Padla volba na 325i kvuli klasickému atmosférickému motoru s šesti válci. Přemýšlel jsem i nad 320i, ale ty už jak tak koukám se s r6 nedělají.
Měl bych pár dotazů a na co si dát před koupí pozor.
Jak je to s přímým vstřikováním? Někde jsem četl, že se dává do 325i až od roku 2007. Je to pravda? Jestli ano, ktere kody motoru maji/nemaji přímé vstřikování? Chtěl bych právě motor bez, protože uvažuju také o LPG (jestli má někdo s tímto motorem zkušenost na LPG, tak poprosím o info). Jinak o LPG mi tady nic neříkejte. Mám vlastní zlušenost u 1.8t a je zabava jak za rozumnou cenu posekám spoustu tdi a BMW taky.
Dále mě zajímá, jaký olej to papá, a servisní intervaly např rozvody a co se na těchto autí sere.. Teda pokud se něco sere

Mají všechna e90 325i čidla tlaku v pneu? Je to celkem nesmysl, at vim jestli se na to psychycky pripravit.
A nakonec me zajimaji hlavne osobni zkusenosti lidi, co to maji. Jak jsou na tom se servisem. Jestli to jen potrebuje bezne veci a olej nebo je zde nejaky kamen urazu.
Diky za odpovedi