Zdravím všechny,
momentálně mám se svým autem velké dilema. Na začátku měsíce mi odešel dvouhmotový setrvačník a auto bylo celkově dosti hlučné. Koupil jsem tedy nový LUK + vodící ložisko a také kompletní spojkovou sadu LUK (lamela, spojka, vysouvací ložisko), při jednom jsem nechal vyměnit i hardy spojku a středové uložení kardanu. Bohužel se touto výměnou problém vyřešil jen z části. Při akceleraci v motoru poklepává a jde to zpočátku i cítět na spojkovém pedálu, když jej sešlápnu. V servise BMW Sotea mi sdělili po diagnostice/poslechu, že je možnost poškození klikového hřídele , popř. pístu - je slyšet klepání. Pokud by ale byla špatná klikovka, tak by to auto snad nejelo, ne? Mám teď obavu z toho, že uvolním další finance a bude v motoru více závad? Auto normálně jezdí, akorát je hlučnější při akceleraci a jde cítět to poklepávání ve spojkovém pedále, jak jsem už zmínil. Netušíte prosím co by to konkrétněji mohlo být? Díky za radu.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.