zatím řeším
- origo tlačítko ve stropním panelu s obrázkem výfuku a notou ktere bude přepínat mezi režime TICHO/nahlas/řízeno motorem, každý stav bude indikován počtem probliknutí LEDky, aby ledka při danném stavu svitila mi nepřijde rozumné. výfuk bude mít pamět, tzn že zustane ve stavu jak to bylo před vypnutím motoru
- další co mě napadlo by bylo tlačítko ostřikovačů světel a sice VYPNUTO/automatika a podržením několik sekund přímé ostřiknutí.
otázka jeslti by byl o todle řešení zájem a někdo by chtěl např todle řešení s ostřikovačema, připadně říkejte co vás zajímá.
tixika necham vyřešit to raspberry, doufam že to dotahne do zdárného konce a bude prodávat RPI jednotku na MOST

další z projektu je měření hladiny LPG na tom vodíkovém ukazateli, bohužel to asi vyřešit nepůjde, jelikož hladina vodíku se snímá analogově jako LPG ale pak jede do budíku po canu, nejspíš po PT_CANU co jsem vystudoval ve WDS, a hacknout příkazy nepůjde když nebudu mít vodíkovou sedmu na pokusy, což je nerealny.
co ty na to tixiku? dá se nějak zjistit jaké příkazy budíky očekávaj?
další co bych chtěl je CAN/GPS/GSM jednotka, která by sledovala polohu auta + nějaké info do aplikace o stavu auta, hladina paliva,baterka, diag atd.