Zdravím Vás, koupil jsem BMW 130i E87, přezul na letní kola (18) a zdá se mi, že originální Mpacket podvozek poměrně dost odskakuje na místních okreskách při vyšších rychlostech.
Mám možnost koupit zánovní podvozek KW variant 2 za dobré peníze, nemáme někdo zkušenosti s tím, jakž by byl reálný rozdíl?
http://www.kwsuspensions.net/kw/info/co ... variant_2/
Děkuji za každou radu.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
KW variant 2 vs Mpacket podvozek
Re: KW variant 2 vs Mpacket podvozek
Tímhle podvozkem rozhodně neprohloupíš. Nicméně neboj se to svěřit na odbornou dílnu, aby ti ten stavitelný podvozek byly schopni dobře vyštelovat. Lidi maj problém s naštelováním jen výškově stavitelných podvozků a natož podvozky, které mají i stavění průtoku oeleje. To je už docela "level.
Díky moc za názor, probíral jsem to nakonec s více lidmi, co se vyznají a všichni byli pro KW podvozek s názorem, že to auto posune zase kus kupředu.
Člověk, co to bude nastavovat už to "parkrát" dělal, tak snad to bude dobře nastavené.
Člověk, co to bude nastavovat už to "parkrát" dělal, tak snad to bude dobře nastavené.
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
Ono to nastavení pokud chceš mít pinktlich, tak bez vah to neuděláš nikdy dokonale - protože byť můžeš mít blatník od středu disku všude stejně daleko, stačí pak třeba ještě jedna či dvě otáčky na pružině a váha auta se může přesunout do jiného rohu a celkově to nastavit rovnoměrně.
Tím se pak dá nastavovat i útlum případně odskok , kdy v daném rohu můžeš být na jiné poloze tuhosti.
Na druhou stranu, sériově jsou pružiny stejný a tlumiče taky a 98% lidí to nepozná, že by to chtěli jinak, takže bych byl klidnej
Tím se pak dá nastavovat i útlum případně odskok , kdy v daném rohu můžeš být na jiné poloze tuhosti.
Na druhou stranu, sériově jsou pružiny stejný a tlumiče taky a 98% lidí to nepozná, že by to chtěli jinak, takže bych byl klidnej

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance