Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 - comfort access (dodělání)
- kawaman
- Klubové ID: 3927
Re: e65 - comfort access (dodělání)
Já to mám nastavené tak, že po vypnutí motoru tlačítkem vše běží a vypne se až po zamknutí auta. Naprosto mi to tak vyhovuje. Samozřejmě mám klíček v kapse
Taky to tak mám... prvním stlačením vypnu motor a pak druhým vypnu elektroniku...
Jen když jsem začal CA používat poprvé s klíčem kde je nastaven CA, tak jsem byl předtím zvyklej stát na brzdě s vloženým klíčkem ( 2 bez CA ) a postupně to zhasínal...
Ale s CA na brzdě se to ovšem po druhém stisknutí nastartuje, takže sem si musel zvyknout pouštět brzdu
Jen když jsem začal CA používat poprvé s klíčem kde je nastaven CA, tak jsem byl předtím zvyklej stát na brzdě s vloženým klíčkem ( 2 bez CA ) a postupně to zhasínal...
Ale s CA na brzdě se to ovšem po druhém stisknutí nastartuje, takže sem si musel zvyknout pouštět brzdu

Pro mě je jediný problém nezapomenout doma druhý klíč, když vezmu montérky, raději ho v montérkách nenechávám, abych ho taky s nima nevpral. A první mám v kapse u kalhot a už ho ani nevyndávám. Ten klíč - pro upřesnění. 

-
vita11
- Moderátor
- Klubové ID: 3376
Zátím mám uplně stejný problémFifaTHOR píše:Jen když jsem začal CA používat poprvé s klíčem kde je nastaven CA, tak jsem byl předtím zvyklej stát na brzdě s vloženým klíčkem ( 2 bez CA ) a postupně to zhasínal...

V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
vita11 krásnej podpis
650i je pecka 
keyless je dobrej ale taky radši zastrkuju klíč abych ho pak nehledal po kapsách

keyless je dobrej ale taky radši zastrkuju klíč abych ho pak nehledal po kapsách

-
vita11
- Moderátor
- Klubové ID: 3376
Díky
Že bych nemohl najít klíček v kapse se mě ještě nestalo. Spíš se mi s E90 bez CA několikrát stalo že jsem vypl motor, vycvakl klíček (tím zhaslo radio) ale nechal ho ve slotu, ještě asi něco hledal na mobilu, pak vylezl ven, pobral věci a zaboha nemohl po všech kapsách najít klíček ... když byl pořád ve slotu

Že bych nemohl najít klíček v kapse se mě ještě nestalo. Spíš se mi s E90 bez CA několikrát stalo že jsem vypl motor, vycvakl klíček (tím zhaslo radio) ale nechal ho ve slotu, ještě asi něco hledal na mobilu, pak vylezl ven, pobral věci a zaboha nemohl po všech kapsách najít klíček ... když byl pořád ve slotu

V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

jenže já to pak tim druhym zmáčknutim vždycky nastartoval tak mě to sralokupca píše:A když máš klíč v kapse, tak nemůžeš motor "chcípnout čudlíkem"? To jde taky a přitom může běžet vše ostatní. A pak to druhým stiskem vypnout vše.

Chcipnu, otevru dvere aby odjel volant.... vystoupim, zavru,zmacknu kliku, vse se vypne a klic nevytahuju z kapsy. Proto jsem hledal auto s CA.
Asi nejvhodnejsi tema pro muj dotaz, na ktery jsem nikde nenasel odpoved. Cim je osvetlenej svetlovod ke klikam? Nechci rozebirat tapec, abych zjistil, ze je tam nejaka special zarovka a rozebirat to pak na dvakrat.
Dekuji za odpoved.
Dekuji za odpoved.
Rozdělávat tapec nemusíš (pokud myslíme stejné osvětlení na klice)... odmontuješ jen kliku, co je tam ovšem za žárovku budou vědět zkušenější
https://www.youtube.com/watch?v=UjkK8yjwXDI
https://www.youtube.com/watch?v=UjkK8yjwXDI
-
- Kontaktovat uživatele:
žárovku v klice má facelift,
předface k ní má vedej světlovod a žárovka je pod tapecem, jaká tam je nevím přesně, jelikož jsem to neviděl nikdy spáleny.
předface k ní má vedej světlovod a žárovka je pod tapecem, jaká tam je nevím přesně, jelikož jsem to neviděl nikdy spáleny.
Aha... Tak jsem zase o něco chytřejší 

To je na pytel kdyz ani Jarax nevi. Tak budu muset rozebrat.
A jeste jeden dotaz. Jak ta klika pozna, ze chci zamknout? Vsema klikama auto odemknu, ale zamknu jen trema. Prava zadni nereaguje na zmacknuti. Dratky nejsou uhnily. Chapu, ze klika zjisti pritomnost klice a zatahnutim za "lanko" odemkne, ale pri zamykani (zatlaceni) je to tak malej chod, ze na to ani lanko nereaguje a na samotne klice neni zadny spinac. Nebo?
-
- Kontaktovat uživatele:
jak při odemčení i zamčení se použije nejen signál do zámku, tzn mikrospínač, ale taky přímo v klice jsou kapacitní snímače.
zítra se ti mužu mrknout na tu žárovku kdybys chtěl.
zítra se ti mužu mrknout na tu žárovku kdybys chtěl.
Jestli mas neco rozdelany, tak prosim koukni. Ja to budu resit o vikendu, tak at jsem vybavenej 

-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
stejna co v angel eyes, H10W