Auto je od vyrobi vybavene DPF filtrom, zaujima ma ako sa da zistit ci nebol z auta DPF odstraneny?
A este sa chcem spytat v BC kde sa pozera aku ma este zivotnost DPF, teda ktora je to ikona su tam dve podobne, je tam ikona filtra a napis "diesel" alebo iba cisto ikona filtra?
Co myslite je tam alebo je vybrany/deaktivovany? Viem ze regeneracia filtra neprebehla cca 4 tis km+ a prave to sa mi nezda, ze by sa nezaniesol a nezasvietila by kontroka
Já mám to samý. Ale na emisích sem byl a hlásilo to chybu dpf ale šla smazat . Měření jinak prošlo ok tak prej bych prošel. Ale nevím jak by to zjistili zespodu že je vykuchany
ked sa filter "vykucha" tak by bol na nom vidno zvar po rozobrati nie? Pozeral som na ten filter a nevidno ze by tam bol daky zasah, a palubny hlasi ze filter ma pred sebou este 170 tisic km
ne bez dobrého filtru už nafuníš tak 0,2 a více záleží na stavu samotného motoru jinak do filtru dvě desítky díry a chová se furt jako čistý a řídící jednotka nic nepozná
Foldas píše:ne bez dobrého filtru už nafuníš tak 0,2 a více záleží na stavu samotného motoru jinak do filtru dvě desítky díry a chová se furt jako čistý a řídící jednotka nic nepozná
cize eventualne ked by bol dpf ko, staci ho vybrat navrtat,nasadit spat a auto by sa chvalo ako by bol dpf ok?
,,,viem ze tieto motori splnali euro4 aj bez dpf