Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

znate nekdo ED+ ?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
jofrey

znate nekdo ED+ ?

#1 Příspěvek od jofrey »

zdravim, zna nekdo aditivum do nafty ED+ ? jeden mistni servis ho tu nabizi ale nejak vypada ze o nem nikdo nic nevi a nikdo to nezna :)

lil jsem ho loni do auta kery uz jsem prodal a ve vyssich davkach byl motor tissi (lip predl) a i to lip jelo trochu...

ted mam auto jiny tak uvazuju jestli to pouzivat nebo ne.... tak jestli to nekdo neznate nebo nemate o tom nejake informace nebo zkusenosti ?:)

http://petrolenergy.cz/ed-plus_product_172.html#
laik

Re: znate nekdo ED+ ?

#2 Příspěvek od laik »

Do koszyka?
Z Polska olej nebo aditiva, asi bych neměl důvěru, co jsou tam za slivky. Možná nějaký ND.
Já raději originál, ale kdoví co tam kdo nalepí...a s originálem to pak nemá nic společnýho.
jofrey

#3 Příspěvek od jofrey »

moje zkusenost s tim vesmes byla prizniva... ale nevim jestli to lit do drazsiho auta :)

ma to ted i novy baleni a vypada to takto

http://www.imgup.cz/image/LNpX

no asi to lit nebudu protoze je to naky az podezrele neznamy :) ale drahy to teda bylo :)
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od JaraX »

najel to tam, když to tu naftu zkurví tak bude jenom dobře a bude pokoj od dalšího smraďocha :)

jinak jediné funkční aditivum které prošlo spoustama testu i lidí kolem mě je VIF Super diesel aditiv.
já ho používám když někdo do špatného motoru naleje dobré palivo (do nafty benzín), i když se vysaje nádrž a trubky včetně filtru, tak to pak pak běží jak pumpa na hovna a jediny čím se to spraví je ten VIF.
jofrey

#5 Příspěvek od jofrey »

vif znam :) pouzivam ho uz leta. tata ho jednou nalil do staryho golfa ktere hrozne coudil a uplne prestal kourit a zlepsil se :)

nerekl bych ze jsem zrovna smradoch mam euro 6 a auto kdyz je zahraty nejde za autem vubec citit nejakej smrad :)
Matt_CZE
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Matt_CZE »

:D :D :D
ettore

#7 Příspěvek od ettore »

Misanek

#8 Příspěvek od Misanek »

A v čem kromě toho fajnového dávkovače ? V tomhle je VIF prostě nahovno, to jejich balení je hrozné
FifaTHOR

#9 Příspěvek od FifaTHOR »

JaraX píše:najel to tam, když to tu naftu zkurví tak bude jenom dobře a bude pokoj od dalšího smraďocha :)

jinak jediné funkční aditivum které prošlo spoustama testu i lidí kolem mě je VIF Super diesel aditiv.
já ho používám když někdo do špatného motoru naleje dobré palivo (do nafty benzín), i když se vysaje nádrž a trubky včetně filtru, tak to pak pak běží jak pumpa na hovna a jediny čím se to spraví je ten VIF.
Dotaz zda ma cenu "preventivne" na procisteni neco lit i do benzinu popripade zkusenosti s vif pro benzin?

Ettore: a nejaka viditelna zmena po pouziti v benzinu?
mobilman Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 900

#10 Příspěvek od mobilman Člen Klubu »

FifaTHOR - VIF pro benzín dávám pravidelně již přes 5let. Předtím mi házelo chyby: secondary air bank 1 a secondary air bank 2 (je to 8V) po těch pěti letech používání to sem tam háže pouze secondary air bank 1. Takže nevím ale snad se kanálky vzduchu pročistily.
FifaTHOR

#11 Příspěvek od FifaTHOR »

mobilman píše:FifaTHOR - VIF pro benzín dávám pravidelně již přes 5let. Předtím mi házelo chyby: secondary air bank 1 a secondary air bank 2 (je to 8V) po těch pěti letech používání to sem tam háže pouze secondary air bank 1. Takže nevím ale snad se kanálky vzduchu pročistily.
Okay... Diky
Asi taky procistim s novou nadrzi...
ettore

#12 Příspěvek od ettore »

jak psal Misanek, Millers Oils má lépe vymyšlený dávkovač oproti VIFu. O viditelné změně budu informovat, až někdy nechám rozebrat motor :D Millers považuji za poctivou malou firmu a proto věřím, že ty jejich aditiva mi pomohou udržovat palivové cesty v motoru v čistotě. 8-) Zázraky typu Horsta Fuchse ale nečekám :D
FifaTHOR

#13 Příspěvek od FifaTHOR »

:lol: okay
FifaTHOR

#14 Příspěvek od FifaTHOR »

Tak jsem s poslední nádrží přidal VIF do benzínu (v neděli) a dnes ráno mi na obrazovce přistála hláška ať omezím akceleraci, že by mohla poškodit katalyzátor :lol:
Tak teď nevím jak se k tomu postavit :shock: :D
Misanek

#15 Příspěvek od Misanek »

Dle mého pouze shoda náhod. Vliv VIFu na tuhle závadu bude dle mého zanedbatelný
FifaTHOR

#16 Příspěvek od FifaTHOR »

Je to možný... nebo to prostě spálilo nějaký sajrajt z usazenin a vyhodnotila to ŘJ jako špatné spalování... Nevím, uvidím jestli se to objeví až pojedu domů, během jízdy to bylo v pohodě... Jen se to ukázalo na monitoru při prvním startu a pak to zmizelo a nebylo po tom ani stopy, když sem pak dojel na parkoviště a znovu nastartoval byl klid... :roll:
FifaTHOR

#17 Příspěvek od FifaTHOR »

FifaTHOR píše:Je to možný... nebo to prostě spálilo nějaký sajrajt z usazenin a vyhodnotila to ŘJ jako špatné spalování... Nevím, uvidím jestli se to objeví až pojedu domů, během jízdy to bylo v pohodě... Jen se to ukázalo na monitoru při prvním startu a pak to zmizelo a nebylo po tom ani stopy, když sem pak dojel na parkoviště a znovu nastartoval byl klid... :roll:
Tak cesta domů v pohodě... měl jsem 2 zastávky cestou a zkusil jsem tomu i šlápnout v kopci a žádná chyba už nevyskočila...
Odpovědět