Do koszyka?
Z Polska olej nebo aditiva, asi bych neměl důvěru, co jsou tam za slivky. Možná nějaký ND.
Já raději originál, ale kdoví co tam kdo nalepí...a s originálem to pak nemá nic společnýho.
najel to tam, když to tu naftu zkurví tak bude jenom dobře a bude pokoj od dalšího smraďocha
jinak jediné funkční aditivum které prošlo spoustama testu i lidí kolem mě je VIF Super diesel aditiv.
já ho používám když někdo do špatného motoru naleje dobré palivo (do nafty benzín), i když se vysaje nádrž a trubky včetně filtru, tak to pak pak běží jak pumpa na hovna a jediny čím se to spraví je ten VIF.
JaraX píše:najel to tam, když to tu naftu zkurví tak bude jenom dobře a bude pokoj od dalšího smraďocha
jinak jediné funkční aditivum které prošlo spoustama testu i lidí kolem mě je VIF Super diesel aditiv.
já ho používám když někdo do špatného motoru naleje dobré palivo (do nafty benzín), i když se vysaje nádrž a trubky včetně filtru, tak to pak pak běží jak pumpa na hovna a jediny čím se to spraví je ten VIF.
Dotaz zda ma cenu "preventivne" na procisteni neco lit i do benzinu popripade zkusenosti s vif pro benzin?
Ettore: a nejaka viditelna zmena po pouziti v benzinu?
FifaTHOR - VIF pro benzín dávám pravidelně již přes 5let. Předtím mi házelo chyby: secondary air bank 1 a secondary air bank 2 (je to 8V) po těch pěti letech používání to sem tam háže pouze secondary air bank 1. Takže nevím ale snad se kanálky vzduchu pročistily.
mobilman píše:FifaTHOR - VIF pro benzín dávám pravidelně již přes 5let. Předtím mi házelo chyby: secondary air bank 1 a secondary air bank 2 (je to 8V) po těch pěti letech používání to sem tam háže pouze secondary air bank 1. Takže nevím ale snad se kanálky vzduchu pročistily.
jak psal Misanek, Millers Oils má lépe vymyšlený dávkovač oproti VIFu. O viditelné změně budu informovat, až někdy nechám rozebrat motor Millers považuji za poctivou malou firmu a proto věřím, že ty jejich aditiva mi pomohou udržovat palivové cesty v motoru v čistotě. Zázraky typu Horsta Fuchse ale nečekám
Tak jsem s poslední nádrží přidal VIF do benzínu (v neděli) a dnes ráno mi na obrazovce přistála hláška ať omezím akceleraci, že by mohla poškodit katalyzátor
Tak teď nevím jak se k tomu postavit
Je to možný... nebo to prostě spálilo nějaký sajrajt z usazenin a vyhodnotila to ŘJ jako špatné spalování... Nevím, uvidím jestli se to objeví až pojedu domů, během jízdy to bylo v pohodě... Jen se to ukázalo na monitoru při prvním startu a pak to zmizelo a nebylo po tom ani stopy, když sem pak dojel na parkoviště a znovu nastartoval byl klid...
FifaTHOR píše:Je to možný... nebo to prostě spálilo nějaký sajrajt z usazenin a vyhodnotila to ŘJ jako špatné spalování... Nevím, uvidím jestli se to objeví až pojedu domů, během jízdy to bylo v pohodě... Jen se to ukázalo na monitoru při prvním startu a pak to zmizelo a nebylo po tom ani stopy, když sem pak dojel na parkoviště a znovu nastartoval byl klid...
Tak cesta domů v pohodě... měl jsem 2 zastávky cestou a zkusil jsem tomu i šlápnout v kopci a žádná chyba už nevyskočila...