Právě jsem si říkal ,že to tady musím nějak oživit , připadá mi tady ta 6er diskuze nějak pozadu , samozřejmě jsem si i myslel že budu možná trochu pro smích a že si někdo píchne ale nevadí mi to.
6er byla jasná volba po E60 , toužím po ní už 5let ale nebyly peníze .
8měsíců jsem hledal v česku a DE , osobně jsem jel z vozíkem až do Mnichova , kde jsem se zděsil toho na co jsem se tak těšil - na místě jsem byl přesně 10minut , sebral se a jel domů , pěněz pro*upaných ale co , o tom to je .
PS - v té době jsem hledal a naivně jsem si myslel , že seženu 645i v manuálu do 300litrů , ta v Munchenu byla za 260

, na to i odpovídala , borec mi lhal , no katastrofa .
Jinak hledal jsem 4,5 v manualu s 200tis km , žadnz automat jsem po E60 (530i 170kw) nechtěl vidět .
Hledal jsem , přebíral jsem , byl se dívat .
Automat z roku 2004 nepřipadal v úvahu ( česko cca 250-300tis ) všechno mrdky , bud bourané nebo hodně KM .
Dostal jsem typ na facelift 3.0i (200kw) , po prvním majiteli ( ročník 65 ) , plně servisované v BMW , najeto opravdu málo

- slevil jsem s motorem ačkoliv jsem si říkal že V8 bude moje první a poslední auto s tímto motorem - užívám na výlety a dovolené , jinak auto stojí celý rok v garáži .
Takže takový můj příběh , s motorem jsem se asi nemýlil , je tichý , jede krásně a jestli o 5vteřin později budu na konci tacháče než 4,5i jsem taky zkousnul.
K sportovním pružinám viz obrázek - asi máš pravdu , je to dostačující , nic jiného asi nepřipadá v úvahu .
k autu jsem dostal ještě 20" kola , takže to na těch žiletkách sice nebude tak nízko a mezera asi bude větší ,ale 19" už nechci , měl jsem a tak to ponechám .
Jinak výbavu jsem si vyjel a skutečně tam alarm není , taky mě to dostalo , nicméně červená boule tam je , okno je originál , tak asi to bylo zrovna tady tak jak říkal někdo jiný , kdo ví .
Bradavici na nárazníku tam nemám-tedy adaptivní tam není, ale dočetl jsem se že tempomat s brzdnou funkcí - to mám i ve výpisu výbavy , znamená že udržuje auto rychlost z kopce na tempomat - přibržďuje .
hlídání jízdních pruhů také samozřejmě mám .
Poslední otázka je , na co mám na zrcátku tři tlačítka , 1,2,3 ? To je na tu bránu ?

Toť vše , a díky za odpověď na ostřiky světel ,to je super že to jde kodovat .