Jinak jedná se o facelift .
1.
Zaprvé bych se rád zeptal , pod zrcátkem je červená koule ( nejspíš alarm-teda myslím si) .
Při klasickém zamčení ten alarm nebliká (jako že je aktivní) , má vůbec blikat popřípadě jak ho nastavím?
Blinkry při odemčení i zamčení blikají to jsem si dohledal.
2.
Mám bezklíčkový vstup nebo jak se tomu nadává.Jednou se mi povedlo že jsem měl klíče v kapse,světla mel vevnitř nastaveno na ,,auto,, a když jsem přicházel k autu odemklo se a rožlo se denní svícení, prostě krása, nějak se mi to nevede dále , neví někdo jak to udělat?
3.
Někdy se mi na myčce sama zatáhne roletka když vapuju auto , je to normální ?

Má to nějaké čidlo nebo nechápu

4.
Mám manuál - na co slouží a co aktivuje tlačítko ,,SPORT,, u řadící páky???
5.
Nevím jak se nazývá tempomat který reaguje na přejíždění z pruhů do pruhů- prostě mi vibruje volant , všimnul jsem si ale že se to dá nastavit buď y takovýma šipkama vzadu jakobz, nebo bez nich , co to vlastně umí ?Jen zavibrovat, nebo i držet rychlost nebo zabrzdit ?
PS-žádná bradavice v nárazníku není .
6.
Jak nejjednodušeji odpojit ostřikovače předních světlometů - sere mě to nechci to fuj ble odpojit.
7.
Jak často měnit baterku v klíčku a zda vůbec je to potřeba ?
8.
Na co slouží takový plastový bazmek v přihrádce ?
Vypadá to jako klíček ale je to prostě prázdné

9.
Ještě jsem nezkoušel ale - přehraje DVD přehrávač film ?
Auto je přehráno v létě 2016 na nejnovější věrzi + má češtinu , mohl bych se tam dívat i na televizi ?
10.
V zadním kastlíku je držák na nápoj + takový výřez jakoby na něco co by se tam mělo postavit + nějaký kontakt tam je , co to zase ku*va je , co tam patří ???

11.
Tupá otázka nečekám kladné odpovědi ALE - má někdo zkušenost s kvalitními sportovními pružinami ???
Auto je vysoké jako kráva , mám ho jen na víkendy a dovolené, tudíž otázka komfortu mě nezajímá a věřím že péra za 10litrů autu neudělají takovou neplechu jako TaTechnik za 3500kč na e36...
Prosím poraďte , podovozek za 30tis již nepřipadá v úvahu ačkoliv by samozřejmě byl nejlepší variantou ale osobně jsem na E60 měl HARTGE sportovní pružiny ( -30,-30 ) jezdil jsem je 3roky na origo tlumičích a naprostá pohoda proto se přikláním k tomuto .
Klidně i nějaký link na DE stránky, tady v ČR jsem psal již dvě Eshopy a nikdo nic jen snížení 30 , myslím si že snese i více.
12.
Na tlačítkách klimy zepředu (na obou) svítí jakoby nějaký zelený čárky, vypadá to jako že to funguje a je to zaplé, když to zmáčknu najede mi to do menu abych si nastavil teplotu , má to stále svítit ???
13.
Teplota oleje je okolo 70-90 st při normální jízdě , je to OK ?
Jedná se o to že E60 mi ukazovala čárkama jak mám zahřátý motor , tady ty čárky jsou čtyři ale nehnou se ani při startu, ani za jízdy , vím že kdyby něco auto se asi samo zahlásí ale jsem z toho nervozní, co mám tedy hlídat a dá se přes menu tam nějak najet ?Sere mě to.
14.
Nejdůležitější otázka , nahoře je tlačítko SOS, chápu asi k čemu slouží ale - je auto nějak sledováno když má tuto funkci ?Popřípadě můžu si ho najít ( ačkoliv zatím ještě není namontováno externí sledovací zařízení ) ???
Logicky si říkám že asi vysílá data sice nevím komu atd ale je to důležitá info pro mě .
Mockrát děkuji někoho z Vás za odpověď , s autem se seznamuju a budu vděčný za jakoukoliv zprávu .