Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nejde centrál a ztuhlo servo

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
gas

nejde centrál a ztuhlo servo

#1 Příspěvek od gas »

Dneska přijdu k autu a vše funguje.Dojedu do města a po zaparkování nešel dálkáč.Zkusil jsem auto nastartovat a nejde ani tlačítko centálu v autě a ještě k tomu ztuhlo řízení.Obě závady se projevili najednou.Pojistky jsou v pořádku.Nevíte co by to mohlo být??Diag nic neukázal.Prosím o radu po čem mám jít.Jedná se o X5 E53 4.4 210 kw.Díky za každou radu.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: nejde centrál a ztuhlo servo

#2 Příspěvek od JaraX »

zkus to vysvětit nějak líp.

nastartovat jde nebo ne?
co vše nejde?
gas

#3 Příspěvek od gas »

Auto normálně jde nastartovat a vše funguje jak má.Jediný co nefunguje je centrál na dálku a centrál tlačítkem v autě vedle výstražných a ještě k tomu trošku ztuhlo řízení.Jinak zamykat lůíčkem jde normálně.Když zamknu klíčema tak se zamkne vše.Napadla mě kostra pro tento okruh ale nevím kde ji hledat.
Horajz

#4 Příspěvek od Horajz »

Sorry že se do toho vtírám, když jsem jezdil měl jsem trochu podobný problém, stejné auto i motor.
Problém byl když jsem otvíral přez dálku tak se mi otevřeli jen přední dveře a zadní jsem musel ručně zevnitř. Při zamčení se zamklo bez problémů celé auto.
Proč, to jsem nestihl zjistit. Nebo v čem by mohl být háček?
gas

#5 Příspěvek od gas »

Už jsem to vyřešil.Dělala to jen slabší baterie.Po dobití servo normálně funguje a centrál jsem zpět zpároval a vše funguje jako dřív :D
Odpovědět