Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pakrovací senzory
-
Re: Pakrovací senzory
Jen takový poznatek z e39. PDC origo a začlo mi blbnout jedno přední (při diagnostice se ukázalo že neustále snímá 18cm a tedy při puštění nebo zpátečce tón), zkoušel jsem u něj vyčistit kontakty ale nepomohlo to, takže jsem sháněl nové čídlo, ale asi po 2 týdnech se to "samo" opravilo. Už je to cca 3 měsíce a čidlo funguje. Nevím jak je to možný ale je to tak.
-

-
Není špatný mít auto co se opravuje samo
Je mi jasný, že o sobě dal senzor vědět a nejspíš za nějakej čas půjde do kytek, ale zatím maká.

zdravim,
ja mam problem s parkovacimi senzormi taky ze mi funguju vsetky ale prepaluje mi poistku. Dam novu a vypali ju po chvilke. Za ten kratky cas senzory funguju spravne. Poradte kde by som mal a ako zacat s hladanim chyby.
auto je e39 rv. 97 touring
vopred vdaka
ja mam problem s parkovacimi senzormi taky ze mi funguju vsetky ale prepaluje mi poistku. Dam novu a vypali ju po chvilke. Za ten kratky cas senzory funguju spravne. Poradte kde by som mal a ako zacat s hladanim chyby.
auto je e39 rv. 97 touring
vopred vdaka
Dělá to tady někdo, třeba nějáký šikovný elektrikář? Mam 530d e39 2001, sundal jsem nárazník že se na to konečně mrknu, nešlo mi jedno čidlo, ted jsem po sundání předního nárazníku zjitil, že mi "netikají" 2 čidla a je funkční pouze jeden konektor/kabel, na zbylé tři když jsem připojil funční čidlo,tak ani ťuk.Nikde jsem nenašel přerušený svazek a kabely vypadly bez porušení, kam to vede? Byl by někdo schopný, dát to dohromady? Díky