chtěl sem se zeptat jestli je pro mě lepší motor 2.0, nebo 3.0 v e90, jezdím ročně max 20tis a spíš kratší trasy, popřípadě jestli budete vědět co je méně náchylnější na kratší trasy Koukal sem, že servis stojí +- stejně
Zapomeň úplně za 320i. Z jakýhokoli důvodu bys do toho šel (cena, provozní náklady, ..), byl bys dříve či později zklamanej, velmi blbě to prodával a stejně blbě sháněl 6ti válec.
Klasika... S tímhle nájezdem (pokud je teda skutečnej) může být auto šrot, nebo "jako nové". Záleží na původních majitelích, jak se k tomu chovali, na servisu atd. Je třeba řešit konkrétní kus.
Já jsem v létě kupoval 330i v Německu, s nájezdem 160 000km a autu bych netipoval 10 let ani ten nájezd, ale bylo to po prvním majiteli, pravidelně servisováno v autorizáku, a na co si dát pozor, při tomhle nájezdu, jestli nebyla měněna ele. vodní pumpa, tak bych ji preventivně vyměnil včetně termostatu, aby tě to někde nenechalo (mě odešla ve 162 000km, naštěstí 20 km od baráku), pak bych preventivně vyměnil svíčky, olejový separátor, občas může zazlobit ventil VANOSu nebo volnoběžná spojka alternátoru, ale nic zásadního, pokud teda kupuješ motor N52 s nepřímým vstřikem, jestli N53, tak klasika jako vstřikovače, vysokotlaké čerpadlo atd....