Ahoj
Mam BMW e61 530XD. Tři roky auto bez poruchy. Nějaký rok jsem ignorovala jízdu na kratší tratě a výbornou baterii a samozřejmě, ze jsem jednoho krásného dne neodemkla volant. Takze výměna baterie. Jelikož tam je 110Ah baterie (ta dlouhá) měnil mi baterii prodejce baterky. No v první chvili mi nedoslo, ze auto nepripojil na externí zdroj ale rovnou ji přehodil. Z počátku bylo auto v pohodě. Ale po čase proste ani skrk. Baterka vybita do mrte. Tak se nabila, pres diag nakodovala a smazly se vyskakane chyby a nic. Auto ani neskytlo. Po dvou dnech me napadlo odpojit IBS. A auto spokojene naskocilo ale altik nedobijel. Po připojení ibs zase dobijel. Ale po zdechnutí zase nestartovalo. Pak se altik vzpamatoval a auto 3 měsíce jezdilo v pohodě. Včera si ho půjčil přítel a vecer jak jel z práce. Tak vše pozhasinalo a nakonec chcipl i motor. A uz nenastartoval. Po telefonu mi to nedokázal popsat takze jsem ráno frcela busem zjistit co a jak. Samozřejmě baterie KO. Pres kabely naskocilo ale opět altik nedobiji. Tak ma úvaha je nasledovna. Kdyz koupím nove IBS, jaká je šance ze altik pofacha?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
IBS a zblbla elektronika
Re: IBS a zblbla elektronika
dobijel i před problémem IBS ? Jinak by měl fungovat dal po novém IBS.
Re: IBS a zblbla elektronika
Jj dobijel. Ibs se odpojilo a nefungoval. Potom se ale vzpamatoval.