JaraX píše:samozřejmě že jsou, např Lucifer ted řešil jednu 750 co měla 100k najeto a špatný měnič. u mě zatím nikdo, ale nějaké drobnější kolísání tady nějaká auta mají.
To je ta 750, co jsi na ni byl se mnou u Brna.
Ono to auto nemelo spatny menic, to byl prvotne jen muj tip, protoze se obcas pri jizde z kopce bez plynu zhouply parkrat otacky a auto se jakoby vlnilo vpred a vzad (pribrzdeni a zrychleni), a nekdy pri jizde do kopce z nizkych otacek pri pridani plynu vystrelily otacky vysoko (prestrelily o neco ocekavanou hodnotu pri podrazeni) a pomaleji se vratily na uroven odpovidajici zarazenemu stupni.
Chtel jsem beztak i bez toho vseho nechat vymenit olej s vanou plus obligatni tesneni, a jak jsme to s Luciferem probirali, ukecal jsem ho, ze vymenime i menic za repas ze ZF. I tam po dotazu potvrdili, ze by to mohl delat uz ne stoprocentni menic, proto jsem Lucifera ukecal, on je v tom nevinne
Menic jsme tedy menili, stejne jako vanu, olej, pruchodku, tesneni a ty 4 trubicky. Snad jsem na nic nezapomnel.
Celkova situace razeni se o kus zlepsila, ale to vyse popsane chovani, kvuli kteremu jsme do toho vlastne sli, uplne nevymizelo. Spis to zlepseni pripisuju tem vymenenym tesnenim a pruchodce.
Musim k tomu ale rict, ze to cele je mozna zcasti moje vlastni paranoia, protoze kdykoliv cokoliv to auto udela, co mi prijde jen minimalne podezrely, uz bych to menil, aby to vsechno bylo ve spickovem stavu. Jinak auto jezdi jako drak, radi krasne hladce, podrazuje, nekope, vsechno super, podle me by si toho chovani, o cem mluvim, 98% lidi vubec ani nevsimlo.
Takze menic jsme zrejme menili zbytecne (pokud by nekdo chtel menic, ma ho Lucifer k dispozici) a byl dobry.
Auto melo v dobe vymeny 114tkm.