Jako a co cekas, kdyz to radi pod plnym plynem za nejakych 0,125sec nebo kolik?? Myslis ze to bude radit uplne sametove, ze to ani nepoznas?? Jako fakt nechapu, co nekteri lidi cekaji....Me by spis zajimala realna zivotnost spojky, kdyz tomu bude clovek vetsinu casu takhle davat, bych to videl tak max 5-10k km....Pepa83 píše:Mě s ní vez kluk co jí (M3 E46 SMGII) měl 2roky a když tahal tak to tak kopalo že sem myslel že do nás zezadu narazil kamión, úplně mi to sekvenci znechutilo...kosh píše:Já si myslím, že SMG II je první sekvence co má smysl. Protože dokáže řadit rychleji než manuál. Jo a nekope. Musíš se s tím naučit.
Ale je to celkem nepraktické když chceš parkovat nebo velmi blízko k něčemu přijet. Je to takové necitlivé. Ale sranda s tím je a to dobrá.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 SMG II
-
- Kontaktovat uživatele:
bpytlik píše:Jako a co cekas, kdyz to radi pod plnym plynem za nejakych 0,125sec nebo kolik?? Myslis ze to bude radit uplne sametove, ze to ani nepoznas?? Jako fakt nechapu, co nekteri lidi cekaji....Me by spis zajimala realna zivotnost spojky, kdyz tomu bude clovek vetsinu casu takhle davat, bych to videl tak max 5-10k km....Pepa83 píše:Mě s ní vez kluk co jí (M3 E46 SMGII) měl 2roky a když tahal tak to tak kopalo že sem myslel že do nás zezadu narazil kamión, úplně mi to sekvenci znechutilo...kosh píše:Já si myslím, že SMG II je první sekvence co má smysl. Protože dokáže řadit rychleji než manuál. Jo a nekope. Musíš se s tím naučit.
Ale je to celkem nepraktické když chceš parkovat nebo velmi blízko k něčemu přijet. Je to takové necitlivé. Ale sranda s tím je a to dobrá.
no nejen spojky, ono to musí být i slušný štosy na převodovku....
Spotreba SMG/manuál to isté.
Vlastne SMG II. je 6st. manuál len s robotom, aj spojka a celá prevodovka je taká istá ako manuál.
Vlastním 330ci SMG II. a do mesta na hovno, mimo mesta pecka a okruhy určite tiež super.
Ja som spokojný, ale viac by som bol asi spokojný s manuálom.
Samozrejme pri režime "sport" to hádže rýchlosti ako šialené.
Vlastne SMG II. je 6st. manuál len s robotom, aj spojka a celá prevodovka je taká istá ako manuál.
Vlastním 330ci SMG II. a do mesta na hovno, mimo mesta pecka a okruhy určite tiež super.
Ja som spokojný, ale viac by som bol asi spokojný s manuálom.
Samozrejme pri režime "sport" to hádže rýchlosti ako šialené.
Zdravím všechny, jel jsem dnes v e46 s SMG II. Chtěl by se zeptat těch co mají tuto převodovku v 330 nebo 325, v M3 je to totiž částečně jiná převodovka. Je normalní, že při přeřazení nahoru, motoru vcelku dost klesnou otáčky a další kvalt je tak tahán tím pádem odspoda? Měl jsem z toho dost zvláštní pocit, jízda je pak taková cuková ( moc si to podle mě zbytečně nechá ty otáčky klesnout). Díky za odpověď:)
- ice.blade
- Bydliště: profiracing.sk BMW Diagnostika - predaj viac info na - www.diag.sk
Re: E46 SMG II
Ak by niekto kupil e46 m3 viem poriesit rozne upravy, posunit obmedzovace, odstavovat nepotrebne funkcionality, urobit mtrack, cip, csl software pre smg, www.profiracing.cz