Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 SMG II
-
- Kontaktovat uživatele:
Má jiný software na řazení než M3.Centr píše:Z jakého důvodu je na hovno? Řeším převodovku, ne motor.Lukáš píše:dobrý je jen v M3, v 330i a 325i a 330d stojí za hovno.Centr píše:Mám možnost koupit E46 s SMG II...jaké máte zkušenosti a názory na SMG II? Díky
Ale preferuju manuál.
chová se tam divně. jel sem kousek v Z4 s 3.0 SMG a byl sem z ni v rozpacich.
SMG je stravitelná v M3, ale tim to končí.
Manuala 6-ti kvalt se dělá od mod. roku 2003. první auta byla přihlášená kolem prosinec2002/leden 2003.
Nejlepší rada je, svez se v tom, a sam si uajsnbi co ti víc ´vyhovuje.
Ja sem všema 10 pro manual.
-
- Klubové ID: 238
Centr píše:Z jakého důvodu je na hovno? Řeším převodovku, ne motor.Lukáš píše:dobrý je jen v M3, v 330i a 325i a 330d stojí za hovno.Centr píše:Mám možnost koupit E46 s SMG II...jaké máte zkušenosti a názory na SMG II? Díky
Ale preferuju manuál.
SMG I řadí pomalu. A nepodřazuje když by po podřazení byly otáčky motoru kousek od červeného pole ( třeba 1000 ot od červeného ).
Ale v M3 to je v pohodě a v M5 to je ještě lepší.
Jel jsem prave v z4 v smg a byl jsem z toho uplne nadseny, i v 330i to byla parada. Vubec nechapu co ti na tom vadi, podle me chova uplne super. Akorat nevim, kde jsi prisel na to, ze se dava do dieslu???Lukáš píše:Má jiný software na řazení než M3.Centr píše:Z jakého důvodu je na hovno? Řeším převodovku, ne motor.Lukáš píše: dobrý je jen v M3, v 330i a 325i a 330d stojí za hovno.
Ale preferuju manuál.
chová se tam divně. jel sem kousek v Z4 s 3.0 SMG a byl sem z ni v rozpacich.
SMG je stravitelná v M3, ale tim to končí.
Manuala 6-ti kvalt se dělá od mod. roku 2003. první auta byla přihlášená kolem prosinec2002/leden 2003.
Nejlepší rada je, svez se v tom, a sam si uajsnbi co ti víc ´vyhovuje.
Ja sem všema 10 pro manual.

-
- Kontaktovat uživatele:
divný řazení...., jedeš rychle, stgřelbu, nastavíš max. rychlost přeřazení, přijedeš někam do vesnice, města....zastavíš na křižovatce/semaforech, taks e pak rozjíždíš jak v autoškole přískokama.....takže musíš zpomalit rychlost řazení....
tohle je asi věc, která mě nejvíc štvala na celé SMG.
Ale jak už sem psal, at vyzkouší, a rozhodne se sám.
Kdyz jsem ve meste a nechcu tomu davat, flaknu tam Dcko a nedavam plny plyn, tak to radilo teda uplne sametove...No vsak kazdy kdo si chce neco takoveho koupit, si to muze zajet napred vyzkouset,ne?Lukáš píše:divný řazení...., jedeš rychle, stgřelbu, nastavíš max. rychlost přeřazení, přijedeš někam do vesnice, města....zastavíš na křižovatce/semaforech, taks e pak rozjíždíš jak v autoškole přískokama.....takže musíš zpomalit rychlost řazení....

-
- Kontaktovat uživatele:
bpytlik píše:Kdyz jsem ve meste a nechcu tomu davat, flaknu tam Dcko a nedavam plny plyn, tak to radilo teda uplne sametove...No vsak kazdy kdo si chce neco takoveho koupit, si to muze zajet napred vyzkouset,ne?Lukáš píše:divný řazení...., jedeš rychle, stgřelbu, nastavíš max. rychlost přeřazení, přijedeš někam do vesnice, města....zastavíš na křižovatce/semaforech, taks e pak rozjíždíš jak v autoškole přískokama.....takže musíš zpomalit rychlost řazení....
psal sem, když jedeš rychel a pak dorazíš do vesnice, kde musíš dávat přednost, tak tio to přepínání na "D" moc nepomuže.
a automaticky režim SMG stoji za h...o. manuální je lepší.
ale je pravda, že oproti SMG I je dvojka uplně skvěláý a dokonalá.........
Pokud to auto chce použivat na denní ježdění, bude z SMG neštastnej.[/b]
Mě s ní vez kluk co jí (M3 E46 SMGII) měl 2roky a když tahal tak to tak kopalo že sem myslel že do nás zezadu narazil kamión, úplně mi to sekvenci znechutilo...kosh píše:Já si myslím, že SMG II je první sekvence co má smysl. Protože dokáže řadit rychleji než manuál. Jo a nekope. Musíš se s tím naučit.
Ale je to celkem nepraktické když chceš parkovat nebo velmi blízko k něčemu přijet. Je to takové necitlivé. Ale sranda s tím je a to dobrá.
-
Pepa83 píše:Mě s ní vez kluk co jí (M3 E46 SMGII) měl 2roky a když tahal tak to tak kopalo že sem myslel že do nás zezadu narazil kamión, úplně mi to sekvenci znechutilo...kosh píše:Já si myslím, že SMG II je první sekvence co má smysl. Protože dokáže řadit rychleji než manuál. Jo a nekope. Musíš se s tím naučit.
Ale je to celkem nepraktické když chceš parkovat nebo velmi blízko k něčemu přijet. Je to takové necitlivé. Ale sranda s tím je a to dobrá.
No tak to měl asi rozbité nebo nevím. Kdž s tím umíš zacházet tak to řadí krásně plynule
-
- Kontaktovat uživatele:
měl možná starší SW, a k tomu púravděpodobně max.rychlsot přeřazení, to pak rány dělá solidní....kosh píše:Pepa83 píše:Mě s ní vez kluk co jí (M3 E46 SMGII) měl 2roky a když tahal tak to tak kopalo že sem myslel že do nás zezadu narazil kamión, úplně mi to sekvenci znechutilo...kosh píše:Já si myslím, že SMG II je první sekvence co má smysl. Protože dokáže řadit rychleji než manuál. Jo a nekope. Musíš se s tím naučit.
No tak to měl asi rozbité nebo nevím. Kdž s tím umíš zacházet tak to řadí krásně plynule
-
Lukáš píše:měl možná starší SW, a k tomu púravděpodobně max.rychlsot přeřazení, to pak rány dělá solidní....kosh píše:Pepa83 píše: Mě s ní vez kluk co jí (M3 E46 SMGII) měl 2roky a když tahal tak to tak kopalo že sem myslel že do nás zezadu narazil kamión, úplně mi to sekvenci znechutilo...
Třeba u M5 když vypneš DSC a dáš max rychlost řazení tak to střílí jak prase, ale taky se to dá korigovat plynem