Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E46 SMG II

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Centr
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Centr »

Mám možnost koupit E46 s SMG II...jaké máte zkušenosti a názory na SMG II? Díky
hopiondra
Klubové ID: 3523
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od hopiondra »

SMG II sem zazil v M3 e46 a byl to zaim muj nejlepsi zazitek v aute to razeni je perfektni sice pekne kope ,,pod plynem,,ale to ktomu patri
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#3 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Centr píše:Mám možnost koupit E46 s SMG II...jaké máte zkušenosti a názory na SMG II? Díky
volil bych raději manuál 6ti kvalt,ale to je věc názoru.Každopádně smg II je o 300% vymakanější než smg I
kosh
Klubové ID: 238

#4 Příspěvek od kosh »

Já si myslím, že SMG II je první sekvence co má smysl. Protože dokáže řadit rychleji než manuál. Jo a nekope. Musíš se s tím naučit.
Ale je to celkem nepraktické když chceš parkovat nebo velmi blízko k něčemu přijet. Je to takové necitlivé. Ale sranda s tím je a to dobrá.
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lukáš »

Centr píše:Mám možnost koupit E46 s SMG II...jaké máte zkušenosti a názory na SMG II? Díky
dobrý je jen v M3, v 330i a 325i a 330d stojí za hovno.

Ale preferuju manuál.
Centr
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Centr »

Lukáš píše:

Ale preferuju manuál.
Z jakého důvodu je na hovno? Řeším převodovku, ne motor.
Centr
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Centr »

M3maniac píše:
volil bych raději manuál 6ti kvalt,ale to je věc názoru.Každopádně smg II je o 300% vymakanější než smg I
V 330Ci, 328Ci se dělal 6-kvalt?
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Lukáš »

Centr píše:
Lukáš píše:

Ale preferuju manuál.
Má jiný software na řazení než M3.

chová se tam divně. jel sem kousek v Z4 s 3.0 SMG a byl sem z ni v rozpacich.

SMG je stravitelná v M3, ale tim to končí.

Manuala 6-ti kvalt se dělá od mod. roku 2003. první auta byla přihlášená kolem prosinec2002/leden 2003.

Nejlepší rada je, svez se v tom, a sam si uajsnbi co ti víc ´vyhovuje.

Ja sem všema 10 pro manual.
kosh

#9 Příspěvek od kosh »

Centr píše:
Lukáš píše:

Ale preferuju manuál.

SMG I řadí pomalu. A nepodřazuje když by po podřazení byly otáčky motoru kousek od červeného pole ( třeba 1000 ot od červeného ).
Ale v M3 to je v pohodě a v M5 to je ještě lepší.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od bpytlik »

Lukáš píše:
Centr píše:
Lukáš píše: dobrý je jen v M3, v 330i a 325i a 330d stojí za hovno.

Ale preferuju manuál.
Má jiný software na řazení než M3.

chová se tam divně. jel sem kousek v Z4 s 3.0 SMG a byl sem z ni v rozpacich.

SMG je stravitelná v M3, ale tim to končí.

Manuala 6-ti kvalt se dělá od mod. roku 2003. první auta byla přihlášená kolem prosinec2002/leden 2003.

Nejlepší rada je, svez se v tom, a sam si uajsnbi co ti víc ´vyhovuje.

Ja sem všema 10 pro manual.
Jel jsem prave v z4 v smg a byl jsem z toho uplne nadseny, i v 330i to byla parada. Vubec nechapu co ti na tom vadi, podle me chova uplne super. Akorat nevim, kde jsi prisel na to, ze se dava do dieslu??? :roll:
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Lukáš »

možná sem se s ropou sek, ale mel sem pocit, že sem ji zahlid na mobile.de. asi to byl benzin.

Že tobě SMG přijde úžasný, neznamená,. že já nemám přesně opačný pocit.
J_H_

#12 Příspěvek od J_H_ »

SMG II jsem trošku zkusil v m3, je to paráda, ze začátku to pravda kope, než si na to zvykneš....a pak Ti to vemou .... ach jo..
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od bpytlik »

Lukáš píše:Že tobě SMG přijde úžasný, neznamená,. že já nemám přesně opačný pocit.
No sem cekal, ze mi napises, co konkretne se ti na tom nelibilo....
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Lukáš »

divný řazení...., jedeš rychle, stgřelbu, nastavíš max. rychlost přeřazení, přijedeš někam do vesnice, města....zastavíš na křižovatce/semaforech, taks e pak rozjíždíš jak v autoškole přískokama.....takže musíš zpomalit rychlost řazení....

tohle je asi věc, která mě nejvíc štvala na celé SMG.

Ale jak už sem psal, at vyzkouší, a rozhodne se sám.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od bpytlik »

Lukáš píše:divný řazení...., jedeš rychle, stgřelbu, nastavíš max. rychlost přeřazení, přijedeš někam do vesnice, města....zastavíš na křižovatce/semaforech, taks e pak rozjíždíš jak v autoškole přískokama.....takže musíš zpomalit rychlost řazení....

Kdyz jsem ve meste a nechcu tomu davat, flaknu tam Dcko a nedavam plny plyn, tak to radilo teda uplne sametove...No vsak kazdy kdo si chce neco takoveho koupit, si to muze zajet napred vyzkouset,ne? :P
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Lukáš »

bpytlik píše:
Lukáš píše:divný řazení...., jedeš rychle, stgřelbu, nastavíš max. rychlost přeřazení, přijedeš někam do vesnice, města....zastavíš na křižovatce/semaforech, taks e pak rozjíždíš jak v autoškole přískokama.....takže musíš zpomalit rychlost řazení....

Kdyz jsem ve meste a nechcu tomu davat, flaknu tam Dcko a nedavam plny plyn, tak to radilo teda uplne sametove...No vsak kazdy kdo si chce neco takoveho koupit, si to muze zajet napred vyzkouset,ne? :P

psal sem, když jedeš rychel a pak dorazíš do vesnice, kde musíš dávat přednost, tak tio to přepínání na "D" moc nepomuže.

a automaticky režim SMG stoji za h...o. manuální je lepší.

ale je pravda, že oproti SMG I je dvojka uplně skvěláý a dokonalá.........

Pokud to auto chce použivat na denní ježdění, bude z SMG neštastnej.[/b]
Pepa83

#17 Příspěvek od Pepa83 »

kosh píše:Já si myslím, že SMG II je první sekvence co má smysl. Protože dokáže řadit rychleji než manuál. Jo a nekope. Musíš se s tím naučit.
Ale je to celkem nepraktické když chceš parkovat nebo velmi blízko k něčemu přijet. Je to takové necitlivé. Ale sranda s tím je a to dobrá.
Mě s ní vez kluk co jí (M3 E46 SMGII) měl 2roky a když tahal tak to tak kopalo že sem myslel že do nás zezadu narazil kamión, úplně mi to sekvenci znechutilo...
kosh

#18 Příspěvek od kosh »

Pepa83 píše:
kosh píše:Já si myslím, že SMG II je první sekvence co má smysl. Protože dokáže řadit rychleji než manuál. Jo a nekope. Musíš se s tím naučit.
Mě s ní vez kluk co jí (M3 E46 SMGII) měl 2roky a když tahal tak to tak kopalo že sem myslel že do nás zezadu narazil kamión, úplně mi to sekvenci znechutilo...

No tak to měl asi rozbité nebo nevím. Kdž s tím umíš zacházet tak to řadí krásně plynule
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Lukáš »

kosh píše:
Pepa83 píše:

No tak to měl asi rozbité nebo nevím. Kdž s tím umíš zacházet tak to řadí krásně plynule
měl možná starší SW, a k tomu púravděpodobně max.rychlsot přeřazení, to pak rány dělá solidní....
kosh

#20 Příspěvek od kosh »

Lukáš píše:
kosh píše:
Pepa83 píše: Mě s ní vez kluk co jí (M3 E46 SMGII) měl 2roky a když tahal tak to tak kopalo že sem myslel že do nás zezadu narazil kamión, úplně mi to sekvenci znechutilo...

měl možná starší SW, a k tomu púravděpodobně max.rychlsot přeřazení, to pak rány dělá solidní....

Třeba u M5 když vypneš DSC a dáš max rychlost řazení tak to střílí jak prase, ale taky se to dá korigovat plynem
Odpovědět