Se pochlub aspoň odkazem, 4.8 is je tu jako šafránu.
Prodavající to už smazal z Mobile.de .... takže za tyden bych mel dorazit uz s ni.Sweden píše:V tom případě je to richtig![]()
Se pochlub aspoň odkazem, 4.8 is je tu jako šafránu.
no nikdo ........ ono je to trošku z ruky!!JaraX píše:kdo s tebou pro to jede?
v Dubaii sou krasny auta
Klaipeda .....JaraX píše:kde to je?
bojim se starsiho auta odkudkoliv ....... ale ono jich moc neni na trhu, co vypadaj slusne!JaraX píše:to zas tak daleko není, byl jsem pro auto i dál. Nebojíš se auta z Litvy?
tak je domaJaraX píše:to zas tak daleko není, byl jsem pro auto i dál. Nebojíš se auta z Litvy?
No, proběhnul ........ odhlášení v pohodě, pak už jenom nalodit a vyrazil jsem do Kielu ...JaraX píše:a jak to cely dopadlo?
jak proběhl dovoz z Litvy? Prohlídka?
v jakym je to stavu, co gufera? rozvody? atd
tak jako ano, orig je orig, ale mel by aspon fungovat ... coz u toho radia zrovna rict nemuzu, nejak zamrzava ...Sweden píše:Kolafa > gratulace,moc pěkný kousek jsi koupil, tak ať slouží a dělá jenom radost.
Na kolik tě tam vyšla, jestli to není tajný, myslím nákupka a pro zajímost kolik stála doprava k nám do ČR?
Jinak na veškerý tuning bych se vykašlal, koukal jsem že jsi založil u pár témat, diod světla je nemysl, na tohle auto to prostě nepatří, pokud je máš orig. světla vybledlý zkus to rozleštit, myslím že to dost pomůže.
Android rádio bych zavrhnul okamžitě, vím že orig. věci v e53 toho na dnešní dobu moc neumí, teda skoro vůbec nic, ale je to prostě stylový, k tomu autu to patří, navíc ty čínský náhražky jsou hrozný, možná to funguje líp ale vypadá to příšerně a tohle auto, kor 4.8is to prostě dehonestuje. Udržuj to v orig. stavu a na nějaká vychytávky se vykašli, je to výjimečné auto, nepotřebuje ničím prznit
Tak to je vcelku slušná cena, barva je luxusní, moje oblíbená a popravdě v téhle jsem moc IS neviděl.Kolafa píše:tak jako ano, orig je orig, ale mel by aspon fungovat ... coz u toho radia zrovna rict nemuzu, nejak zamrzava ...Sweden píše:Kolafa > gratulace,moc pěkný kousek jsi koupil, tak ať slouží a dělá jenom radost.
Na kolik tě tam vyšla, jestli to není tajný, myslím nákupka a pro zajímost kolik stála doprava k nám do ČR?
Jinak na veškerý tuning bych se vykašlal, koukal jsem že jsi založil u pár témat, diod světla je nemysl, na tohle auto to prostě nepatří, pokud je máš orig. světla vybledlý zkus to rozleštit, myslím že to dost pomůže.
Android rádio bych zavrhnul okamžitě, vím že orig. věci v e53 toho na dnešní dobu moc neumí, teda skoro vůbec nic, ale je to prostě stylový, k tomu autu to patří, navíc ty čínský náhražky jsou hrozný, možná to funguje líp ale vypadá to příšerně a tohle auto, kor 4.8is to prostě dehonestuje. Udržuj to v orig. stavu a na nějaká vychytávky se vykašli, je to výjimečné auto, nepotřebuje ničím prznit
co to stalo? 10900€ auto + letenky asi 200 + trajekt 145 + benzin přes Reich z Kielu ....
Sweden píše: to je vcelku slušná cena, barva je luxusní, moje oblíbená a popravdě v téhle jsem moc IS neviděl.
Z tvojich komentářů se mi zdá že už teď na začátku jsi na to auto nasranej, ale možná se mi to jenom zdá![]()