Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

X5 4.8is ... zkusenosti

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sweden

Re: X5 4.8is ... zkusenosti

#41 Příspěvek od Sweden »

V tom případě je to richtig :cool2:

Se pochlub aspoň odkazem, 4.8 is je tu jako šafránu.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#42 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

aj, to zní jako velké gule :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Kolafa »

Sweden píše:V tom případě je to richtig :cool2:

Se pochlub aspoň odkazem, 4.8 is je tu jako šafránu.
Prodavající to už smazal z Mobile.de .... takže za tyden bych mel dorazit uz s ni.

Jinak pokousel jsem se kontaktovat prodavajici v Dubaji, maji tam vymazleny kousky, ale ty wopičáci arabský vůbec nereagovali .....
priklad: https://dubai.dubizzle.com/motors/used- ... D%3D&pos=6
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od JaraX »

kdo s tebou pro to jede?
v Dubaii sou krasny auta :)
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Kolafa »

JaraX píše:kdo s tebou pro to jede?
v Dubaii sou krasny auta :)
no nikdo ........ ono je to trošku z ruky!! :-)
jsem si to nechal trochu lustrovat ... posledni zaznam v ISPA je z roku 2004, kdy tomu po 3km menili motor! :)
S prodavajim jsem se dohodnul, ze kdyz se to auto bude zdat OK, tak dostane 2/3 ceny na ruku a zbytek az v pohode dorazim do Prahy (bez zavazne zavady) a po napichnuti auta v Inveltu a kontrole... kupodivu s tim souhlasil.

Hele neboj, pokud dojedu a bude to jeste pojizdny, tak te seznamim v realu .... rad bych to pak zkusil dat do plynu! :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od JaraX »

kde to je?
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Kolafa »

JaraX píše:kde to je?
Klaipeda .....
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od JaraX »

to zas tak daleko není, byl jsem pro auto i dál. Nebojíš se auta z Litvy?
Meda

#49 Příspěvek od Meda »

To je ta Imola 4.8is?
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Kolafa »

JaraX píše:to zas tak daleko není, byl jsem pro auto i dál. Nebojíš se auta z Litvy?
bojim se starsiho auta odkudkoliv ....... ale ono jich moc neni na trhu, co vypadaj slusne!
dneska bych to mel videt nazivo v pul 3, tak mi drzte palce ....
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Kolafa »

JaraX píše:to zas tak daleko není, byl jsem pro auto i dál. Nebojíš se auta z Litvy?
tak je doma :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od JaraX »

a jak to cely dopadlo?
jak proběhl dovoz z Litvy? Prohlídka?
v jakym je to stavu, co gufera? rozvody? atd
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Kolafa »

JaraX píše:a jak to cely dopadlo?
jak proběhl dovoz z Litvy? Prohlídka?
v jakym je to stavu, co gufera? rozvody? atd
No, proběhnul ........ odhlášení v pohodě, pak už jenom nalodit a vyrazil jsem do Kielu ...
1. problem nastal, kdyz jsem vyjizdel z lodi. Ma tam nejaky imobilizer s dalkovym bazmekem, má ve znaku škorpiona.
No tak mi to 3x chcíplo. Pak jsem otevrel schránku, kde ten bazmek leží a už to pak jelo. Dokonce mě i upozorňoval, že je
potřeba vyměnit docela často v tom bazmeku baterku. Tak už ji mam radši připravenou.
Pak cesta do Prahy už dobrý.

stav teprve budu zjisťovat ..... ale je to 12 let starý auto, takže nemůžu čekat, že to bude všechno v pohodě.
Byl jsem včera u známýho v servisu, hodil oko na motor a řiká "je zasranej (špinavej, prach), to je dobře, aspoň je vidět,
že se v tom nikdo nehrabal, že to nikde neteče, atd." ....... tak uvidim.

Pár fotek zde, ješte jeho .........
Přílohy
X5 1.jpg
X5 1.jpg (109.99 KiB) Zobrazeno 2755 x
X5 zadek.jpg
X5 zadek.jpg (91.98 KiB) Zobrazeno 2755 x
X5 zadek2.jpg
X5 zadek2.jpg (85.18 KiB) Zobrazeno 2755 x
X5 interier predek.jpg
X5 interier predek.jpg (75.51 KiB) Zobrazeno 2755 x
X5 šíbrdach.jpg
X5 šíbrdach.jpg (50.79 KiB) Zobrazeno 2755 x
martin-leon

#54 Příspěvek od martin-leon »

Pěkny kousek,taky jsem zhaněl 4.8is objel jsem čechy- 2ks stav hrozný,polsko- 1 ks ještě horší a nakonec německo a až třeti kousek byl ok tak jsem to bral.Prozatim základni udržba a výměny kapalin včetně oleje v automatu.Faktury za opravy jsem dostal k tomu tak servisni historie snad sedí.Jinak za mně nic jiného bych už nebral... :D
Sweden

#55 Příspěvek od Sweden »

Kolafa > gratulace,moc pěkný kousek jsi koupil, tak ať slouží a dělá jenom radost.

Na kolik tě tam vyšla, jestli to není tajný, myslím nákupka a pro zajímost kolik stála doprava k nám do ČR?

Jinak na veškerý tuning bych se vykašlal, koukal jsem že jsi založil u pár témat, diod světla je nemysl, na tohle auto to prostě nepatří, pokud je máš orig. světla vybledlý zkus to rozleštit, myslím že to dost pomůže.

Android rádio bych zavrhnul okamžitě, vím že orig. věci v e53 toho na dnešní dobu moc neumí, teda skoro vůbec nic, ale je to prostě stylový, k tomu autu to patří, navíc ty čínský náhražky jsou hrozný, možná to funguje líp ale vypadá to příšerně a tohle auto, kor 4.8is to prostě dehonestuje. Udržuj to v orig. stavu a na nějaká vychytávky se vykašli, je to výjimečné auto, nepotřebuje ničím prznit ;)
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Kolafa »

Sweden píše:Kolafa > gratulace,moc pěkný kousek jsi koupil, tak ať slouží a dělá jenom radost.

Na kolik tě tam vyšla, jestli to není tajný, myslím nákupka a pro zajímost kolik stála doprava k nám do ČR?

Jinak na veškerý tuning bych se vykašlal, koukal jsem že jsi založil u pár témat, diod světla je nemysl, na tohle auto to prostě nepatří, pokud je máš orig. světla vybledlý zkus to rozleštit, myslím že to dost pomůže.

Android rádio bych zavrhnul okamžitě, vím že orig. věci v e53 toho na dnešní dobu moc neumí, teda skoro vůbec nic, ale je to prostě stylový, k tomu autu to patří, navíc ty čínský náhražky jsou hrozný, možná to funguje líp ale vypadá to příšerně a tohle auto, kor 4.8is to prostě dehonestuje. Udržuj to v orig. stavu a na nějaká vychytávky se vykašli, je to výjimečné auto, nepotřebuje ničím prznit ;)
tak jako ano, orig je orig, ale mel by aspon fungovat ... coz u toho radia zrovna rict nemuzu, nejak zamrzava ...

co to stalo? 10900€ auto + letenky asi 200 + trajekt 145 + benzin přes Reich z Kielu ....
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od JaraX »

činský náhražky maj víc funkcí, ale základní funkce jako ladění nebo zesilování nefungujou!! prostě je to ve většíně věcí horší jak origo.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od JaraX »

radio ti spraví falcon za pár stovek

nebylo lepší jet po ose z Litvy?
Sweden

#59 Příspěvek od Sweden »

Kolafa píše:
Sweden píše:Kolafa > gratulace,moc pěkný kousek jsi koupil, tak ať slouží a dělá jenom radost.

tak jako ano, orig je orig, ale mel by aspon fungovat ... coz u toho radia zrovna rict nemuzu, nejak zamrzava ...

co to stalo? 10900€ auto + letenky asi 200 + trajekt 145 + benzin přes Reich z Kielu ....
Tak to je vcelku slušná cena, barva je luxusní, moje oblíbená a popravdě v téhle jsem moc IS neviděl.

Z tvojich komentářů se mi zdá že už teď na začátku jsi na to auto nasranej, ale možná se mi to jenom zdá :D :D

Jak píše Jarax, to že ti to zamrzává není hned důvod k tomu tam namrdat nějakou čínu a myslet si co tam nemáš. Jako ten entertiment je v e53 žalostný, ale tak je to 12let stará fantastická kára, myslím to co je pod kapotou tenhle nedostatek hravě přebije.
Dej do Falconovi, udělá ti rádio, pixely na přístrojovce a ještě ušetříš :D
Naposledy upravil(a) Sweden dne ned 18.12.2016 23:00, celkem upraveno 1 x.
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Kolafa »

Sweden píše: to je vcelku slušná cena, barva je luxusní, moje oblíbená a popravdě v téhle jsem moc IS neviděl.

Z tvojich komentářů se mi zdá že už teď na začátku jsi na to auto nasranej, ale možná se mi to jenom zdá :D :D

Ne, nejsem nasranej, vůbec .... jenom spis uvazuju, jak to dat nejak rozumně dohromady, aby to fungovalo i vypadalo.
Ale na to bude casu dost, ted me ceka prihlaseni ......
Odpovědět