Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

325tds - podávací čerpadlo - 20 l v nádrži

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od starML Člen Klubu »

bjukemen píše:... facha to, len mam dojem ze lava polka nadrze je mensia
Ano, tak nějak to asi bude. Už dlouho se snažím všem vysvětlit, že neexistuje větší a menší polovina, když větší polovina z Vás tento termín používá :) .
bjukemen

#22 Příspěvek od bjukemen »

..tak teda lava strana nadrze ma mensi objem
Viky
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Viky »

Borci resim obdobnej problem !

530dAT pri cca 1/3 nadrze se zastavila. Cerpadlo normalne tlaci, vsechno pruchozi ... Problem zmizi kdyz dotankuju, jak se zase zacnu blizit k cca 20L paliva je zavzdusneny privod paliva auto blbe startuje .... Mam obednany cerpadlo do nadrze, v pondeli by melo dorazit ....

Kamarad resil neco podobnyho, lezel v tom 14 dni, cerpadlo vyradil jakozto pricinu jelikoz tlacilo a ve finale az vymenil snad pulku auta koupil za 1500,- cerpadlo a auto normalne zase funguje .... No moje nervy
patrikE39

Re: 325tds - podávací čerpadlo - 20 l v nádrži

#24 Příspěvek od patrikE39 »

zdar hoši.. taky mám stejný průser... auto jede a najednou chcípne za jízdy (e39 tds) kouknu pod kapotu a hadičky k rotačce jsou prázdné bez nafty ... jenže mám v nádrži 25 litrů ... podle BC je v levé polovině 6 litrů a v pravé 20 litrů (když sundám deklíky tak je to opravdu tak).... no ale když hned po tom co to zdechne tak vypnu klíček a znovu hned zapnu a dívám se na hadičku tak se hned začne plnit naftou takže podávačka tlačí.... pak ujedu asi 500m a zas to stejné.. hadička prázdná.. zapnu klíček a hned se natlačí nafta... pak už to jede asi 2dny normálně a pak to udělá zase .... jinak čerpadlo nádrži jsem loni měnil, sací koš čistím skoro pravidelně... kdo poradí? díky :)

a ještě jedn avěc by mě zajímala.. když dojedu večer z práce tak mám všechnu naftu v pravé polovině u podávačky..... ale když ráno přijdu do auta tak je všechna nafta v levé půlce... jak je možné že se to přes noc samo přečerpá do levé půlky?
Odpovědět