Totic píše:Já bych pro ženu volil jakoukoliv předokolku s automatem a parkovacíma senzorama kolem celýho auta a to se dá vybrat něco od každé automobilky.
Záleží už jen podle designu, ergonomie a spolehlivosti. Prostě ňákej stylovej nákupní hatchback.. a může tam bejt i něco vostřejšího

Předokolka není priorita,klidně bych sáhnul i pro zadokolce

,ale není tak nějak z čeho vybírat,jak jsem psal,chtěl bych něco zánovního v záruce abych měl klidný spaní aspoň u jednoho auta v baráku

Automat by byl pro ženskou fajn,ale s manuálem je zvyklá a já bych se bál časem oprav na automatu,přeci jenom všichni dneska už víme co ty křápy nový vydržej že?!

Vzhled manželka nějak moc neřeší,spíš trochu barvu,ale tak je to zase v pohodě,že nemusí takový ty přiteplený barvy co se dnes na auta dávaj.Takže tam bych to viděl na klasiku černou/bílou

/tmavě šedou/ a klidně i na nějakýho stříbrňáka(aspoň by nebyla tak vidět špína kterou na autech nesnesu).Místo hatchbacka bych si snad radši představil toho kombika,přeci jenom se to celkově takový větší (nepřipadal bych si v tom jak "teplomet"

) a do kombajnu se asi budou i líp skládat různé harampádí,sportovní potřeby atp. a hlavně nekupuju to na 2roky ale spíš na co nejdýl a člověk nikdy neví co bude v budoucnu potřeba,místa není nikdy dost,kor když máš v rodině samé BMW uloženky které nesmí za špatného počasí vyjet ven