Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E61 facelift - nejde často vyndavat klíč
BMW E61 facelift - nejde často vyndavat klíč
Ahoj lidičky, mám dotaz ohledně klíče v chorvatsku se mi stalo, že klíč nešel zandat, potom mi nešel zas vyndat, po dovolené jsem prostříkal díru WD a byl pokoj, nyní se mi to opět stává. Prosím o lehké rady, ceny a tak. ja jen jestli je třeba ho nutně vyměnit, nebo ho mám ještě prostříkat a je tam jen písek, který brání v pohybu mechanismu. co jsem koukal tak uvnitř (co obkoluje klíč jezdi taková potvora a ta se zasekávala, po namazání ok. Když budu zas otravovat snejka, tak si už bude ťukat na čelo 

Re: BMW E61 facelift - nejde často vyndavat klíč
Tak jsem tam narval pořádné množství a už to zas funguje, na výbornou, tak to nechápu, jestli už nějáká přužinka stávkuje, nebo je to opravdu přidřené. ale pokud to stojí pár korun, tak jestli to mám takle řešit. Stejně si pokám na vaše rady.
nevím jeslti je zrovna vhodny do CASU stříkat olej
tak to teda, do sachty eletronickeho kluca striekat olej hranici s ... ehm.... Ked ti vyhori CAS jednotka, bude to sranda.....
zrejme mas problem s tou sachtou kluca, kluc je tam fixovany elektromagneticky. Najjednoduchsie riesenie bude tu hlupost vymenit za druhu z ineho vozu. K CAS je pripojeny len plochym kablikom, netreba nic kodovat ani robit, je to len citacka. Zozenies to z hociakej buracky....
zrejme mas problem s tou sachtou kluca, kluc je tam fixovany elektromagneticky. Najjednoduchsie riesenie bude tu hlupost vymenit za druhu z ineho vozu. K CAS je pripojeny len plochym kablikom, netreba nic kodovat ani robit, je to len citacka. Zozenies to z hociakej buracky....
Nemyslím si, že tam ten klíč drží elektromagneticky. Drží tam mechanicky, když se zamáčkne pro vytažení, uvolní se mechanická západka (podobně. jako třeba popelník). Kámoš měl podobnej problém, když mu druhej kokot ten klíč vyrval z té díry násilím (podrobnosti raděj nebudu uvádět)
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
no nevím jak u tady těch ošulenců, ale u E65 to je určitě elektrický, jelikož pokud máš klíč od jiné sedmy,tak ho sedma ani nevezme.
No ono to bude elektromechanický, 6er taky nepřijme jinej klíč než ten jeho, pokud pozná imo, tak si klíček "drapne". Z boků klíče jsou zálisy, tak za ty předpokládám, že si to chytne
nechci ti do toho kecat ale me kdyz umrela baterka a mel jsem zastrcenej klic v sachte tak nesel ven...takze bych rekl ze to mechanicky neni
Protože nezaskočí mechanická západkaJaraX píše:no nevím jak u tady těch ošulenců, ale u E65 to je určitě elektrický, jelikož pokud máš klíč od jiné sedmy,tak ho sedma ani nevezme.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Je to elektromechanicky. Ak strcis kluc dnu a odpojis bateriu resp napatie, kluc nevytiahnes. Takze ziadna mechanicka zapadka.
Je to u vsetkych modelov, e60/e90 apd
Je to u vsetkych modelov, e60/e90 apd