Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW E91 320D -straight pipe, DPF off

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Johnny12345

BMW E91 320D -straight pipe, DPF off

#1 Příspěvek od Johnny12345 »

Tak jsem se konečně odhodlal a dal pryč konec a střed výfuku a musím říct, že jsem hodně překvapený, jak se i dvoulitřík v naftě rozezpíval :) znatelně se mi zlepšila odezva na plyn v nižších otáčkách a spotřeba +- litr méně! Přikládám video se zvukem kdyby byl někdo zvědavý https://youtu.be/o4CSoJkdQLQ
Pokud se někdo rozmýšlí, tak jen a jen doporučuji! Jediný problém je ta technická, ale když si necháte doma starý výfuk, tak se to přehodí za pár hodin... Všem hezký den! ;)
rostak

Re: BMW E91 320D -straight pipe, DPF off

#2 Příspěvek od rostak »

Hmm pěkně si to vykoumal. Tak teď se tak na hoďku zavři s tim smradem v garáži a za pár let se sejdeme na onkologii!
Johnny12345

#3 Příspěvek od Johnny12345 »

Myslím, že jeden vykuchlej Baworák už zemi nespasí... a katalyzátor tam zůstal ;)
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Joshuax »

Preeeeesne, reklo si milion majitelu vykuchanych baworaku :D
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
alfonzo

#5 Příspěvek od alfonzo »

"Za pár hodin máte přehozený výfuk..." Mě sere už jen přehazovat gumy letní/zimní. Natož abych ležel pod autem každé dva roky několik hodin. :D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od matiz »

A ja doufam ze to zacnou resit i na ceste, takova mala mobilni stanice s kouromerem a kazdy den jine mesto. Zastavit, zmerit, nezpusobile k provozu odstavit a pokuticku jak byva dobrym zvykem. Vse se vyresi behem par tydnu.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Možná bych spíš vyměnil to kňučící ložisko, ale chápu, že to není tolik cool úprava :-)
tommee

#8 Příspěvek od tommee »

U nasich zapadnich spusedu tyto upravy taky velmi vitaji:)) Doporucuju vylet:)
Johnny12345

#9 Příspěvek od Johnny12345 »

A kde to jako jsme?... jsem v klubu důchodců? Někdo ma auto do práce a někdo na blbnutí... co je na tom autě nezpůsobilé k provozu? Na silnici jezdí tisíce vraku a to nikdo neřeší, tak nevidím jakej je problém s tim, ze na autě je udělaný vyfuk... opakuji znovu, katalyzátor tam je a ten ma největší podíl na tu vaši čistotu ovzduší.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od matiz »

Jakykoliv zasah do emisniho systemu znamena ztratu zpusobilosti k provozu na pozemnich komunikacich, az takoveho cloveka nabouram z moji viny, bude to mit trochu tezsi. A kdyz takovy tuner zpusobi skodu vetsiho rozsahu, je to pro pojistovnu docela dobry duvod k odmitnuti plneni z povinneho ruceni nebo kraceni, protoze auto je nezpusobile k provozu a na ceste nemelo co delat.

Jako druhou fazi doporucuju odmontovat brzdy.
Johnny12345

#11 Příspěvek od Johnny12345 »

Hlavně, že ty jis způsobilý k běžnému provozu... nemá cenu to tedy s tebou řešit... nebudu se bavit se zakomplexovaným ekologem. Tak hezký den přeju :lol: :P
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od MattyX Moderátor »

No s tou pojišťovnou to nebude tak horký ... obětí DN jsem se stal 2x , moje auto úplně není roadlegal, a nikdy se nic neřešilo - nejdůležitější udaj je rozměr gum :D to zajímá všechny ;)

Imho, nic to nemění na tom, že kuchat výfuk u ropy je stejně nesmysl :D zní to jak na prasečí pohon :lol: :lol: sry pane, ale je to strašný :D
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
matiz
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od matiz »

Zkus hodit do prikopu autobus a uvidis hned ceho vseho si bude pojistovna vsimat kdyz ji bude hrozit plneni v desitkach milionu korun. Na promackly plech sere bily tesak a z pozice poskozeneho tim tuplem.

Zastavam nazor ze by u nas mely byt i mobilni stk, staci jen lehka bezna kontrola na velikost castic, tesnost motoru a funkcnost svetel. Za dva mesice jsou silnice s polovicnim provozem.
zlatas

#14 Příspěvek od zlatas »

Jo.. mobilní stk je super nápad.. Ale tenhle kluk si upravil výfuk a nikomu to nenutí.. myslím že po českých silnicích jezdí statisíce aut který by jezdit neměly a zrovna tohle auto by mi trnem v oku nebylo.. Já na tom nevidím nic špatného, nevím jak v reálu, ale v reprákách se mi ten zvuk líbí a o to asi autorovi šlo.. Osobně bych se do takové úpravy nepustil, ale to už je na uvážení každého kdo to video zkoukne..
madmarty

#15 Příspěvek od madmarty »

Další bezmozkové jelito. Na světě jsou miliony vrahů, co kdybych milého Johnyho došel přefiknout a ufiknout ? Co kdybych si takto pohrál s jeho rodinou ? Na světě jsou milióny pyromanů, co kdybych milému Johnymu podpálil auto, nebo barák ? Na světě jsou milióny sexuálních násilníků, má Johny nějakou ženskou ? Na světě jsou milióny zlodějů, tak co Johny kde máš bejvák ? Takhle by to šlo celý den... Oháňet se tím že když jiní, já vlastně mohu taky a nic se neděje.

Prostě jelito němá na auto, tak se snaží tunit a veškeré následky jsou mu někde, následně se ohání důchodci. Asi jako, vyndal jsem jističe a dal tam hřebíky, stejně pořád spadávaly. Uřezal jsem hydrant, jen překážel a zabíral místo. Jsem to ale vymyslel.

Je smutné jak lidstvo degeneruje :( Skutečně si lidi myslí že když to vše vyřežou a nacpou tam trubky od zábradlí že to bude hustý ? Škoda že nelze rakovina poslat poštou, takovým bezmozkům bych hned jednu poslal ;-)

Aneb jinak, pokud si chci upravovat auto, volím auto vhodné a počítám s tím že tuning není o odebírání, ale o přidávání či o výměně. To je pořád dokola, Pepa přišel na to jak ojebe celý svět a nebude ho to stát ani korunu.

Jednou Pepa bude mít třeba dítě, až bude mít rakovinu tak bude moc přemýšlet jestli to bylo jeho výfuk, nebo výfuk souseda, nebo jen prostě náhoda nebo něco jiného. Těm co melou, že stejně do sebe cpeme sratchky...ano tak žerte gumy a mažte si to vyjetým olejem :) dyť je to stejně jedno.
Odpovědět