Další bezmozkové jelito. Na světě jsou miliony vrahů, co kdybych milého Johnyho došel přefiknout a ufiknout ? Co kdybych si takto pohrál s jeho rodinou ? Na světě jsou milióny pyromanů, co kdybych milému Johnymu podpálil auto, nebo barák ? Na světě jsou milióny sexuálních násilníků, má Johny nějakou ženskou ? Na světě jsou milióny zlodějů, tak co Johny kde máš bejvák ? Takhle by to šlo celý den... Oháňet se tím že když jiní, já vlastně mohu taky a nic se neděje.
Prostě jelito němá na auto, tak se snaží tunit a veškeré následky jsou mu někde, následně se ohání důchodci. Asi jako, vyndal jsem jističe a dal tam hřebíky, stejně pořád spadávaly. Uřezal jsem hydrant, jen překážel a zabíral místo. Jsem to ale vymyslel.
Je smutné jak lidstvo degeneruje

Skutečně si lidi myslí že když to vše vyřežou a nacpou tam trubky od zábradlí že to bude hustý ? Škoda že nelze rakovina poslat poštou, takovým bezmozkům bych hned jednu poslal
Aneb jinak, pokud si chci upravovat auto, volím auto vhodné a počítám s tím že tuning není o odebírání, ale o přidávání či o výměně. To je pořád dokola, Pepa přišel na to jak ojebe celý svět a nebude ho to stát ani korunu.
Jednou Pepa bude mít třeba dítě, až bude mít rakovinu tak bude moc přemýšlet jestli to bylo jeho výfuk, nebo výfuk souseda, nebo jen prostě náhoda nebo něco jiného. Těm co melou, že stejně do sebe cpeme sratchky...ano tak žerte gumy a mažte si to vyjetým olejem

dyť je to stejně jedno.