Ahoj klubáci,
koupil jsem si e70 a vyměnil jsem si sedačky za kožené, nicméně ty jsou koupil bez napínače pásů, takže jsem napínače pásů vzal z těch starých.
Po zapojení mi nyní auto hlásí chybu airbagů a pásů, diagnostika hlásí spouštění obvod napínače bezpečnostních pásů, neví někdo co s tím?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Chyba pásů po výměně sedadel
-
Re: Chyba pásů po výměně sedadel
Budeš mít ten konektor špatně upevněn. Bývá s tím hodně problém s kabeláží od předpínače pásů.
-
Pokud vim, tak jsou tam dva - ktery mas na mysli? Spis je zvlastni, ze to ukazuje u ridice i spolujezdce...
blbej dotaz, a zkoušel jsi tu chybu smazat?
-
Jasne, zkousel, bezuspesne... Jeste to psalo zatezovou decku, tu jsem vymenil, vymazal chybu a vse ok.
Dneska jsem si ale uvedomil, ze jak jsem to delal v rychlosti, prohodil jsem spolujezdce za ridice (napinace pasu), takze me jeste napada, jestli to neni tim
zitra to prohodim a uvidime.
Dneska jsem si ale uvedomil, ze jak jsem to delal v rychlosti, prohodil jsem spolujezdce za ridice (napinace pasu), takze me jeste napada, jestli to neni tim