Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nefunkční centrál po opravě kabelů E61
Nefunkční centrál po opravě kabelů E61
Ahoj, tak jsem opravil kabely na pravé straně v pátých dveřích. Po zapojení a vyzkoušení jsem zjistil že mi nejde centrál a zadní dveře se po zavření nezamknou (před opravou se zamykal po zavření). Nesetkal se někdo s podobným problémem? rádio mi jde normálně nebo alespoň jsem nepoznal, že by měl horší příjem.
Re: Nefunkční centrál po opravě kabelů E61
Měl jsi odpojenou baterku? Respektive mě napadlo, jestli ti tou opravou nemohla prasknout nějaká pojistka, to je asi to první po čem bych šel...
baterka nebyla odpojená. pojistky jsem koukal ještě se snažím sehnat popis k pojistkám ať vím po kterých přesně jít, tak pokud by někdo měl budu rád 

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Popis pojistek byva pod deklem vika zadnich dveri. Tzn tam kde je trojuhelnik. Jinak samozrejme google.
https://www.google.cz/search?biw=2327&b ... CAxq7zMPTA
https://www.google.cz/search?biw=2327&b ... CAxq7zMPTA
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Děkuji
kouknu na to snad to bude pojistka
kouknu na to snad to bude pojistka
Jen tak pro jistotu mělo by to být 11,27 ? nebo ještě nějaká?
Připojil si anténu centrálu co je v křídle? když to nezapojíš, tak neodemkneš. jinak nevím..
anténa je připojená centrál funguje klíčkem nejde dálka
všechno mi jde až na zadní stěrač ale ještě juknu na pojistky koukal jsem ze ještě pojistka 77 by měla být k anténě. jinak už nevím. Když by nešlo rádio tak je to ten modul ale ono jde nebo mi aspoň přijde normálně. prostě jenom ten ovladač. Ještě jsem to radši celé předělal ale výsledek stejný :-/ uvidím jak ty pojistky.

Co máš za klíč? Diamant, nebu už ten novej. Jestli diamant, tak bych zkusil synchronizaci s autem....
tak to byli pojistky
na tý kartičce byli hodně blbě značený modul antény proto jsem to poprvé nenašel

Dělat kabely 5 dveří bez odpojení baterie je fakt mazec