Čau kluci potřebuji radu. Již delší dobu zezadu slyším klepnutí - když couvám a přibrzdím tak něco ťukne. Je to asi z levé strany. Koukal jsem se zda je něco volného a vše OK. Je možné že by takto klepal volný kloub?
Nerad bych zůstal někde stát.
Dá se nějak vizuálně zkusit zda je OK?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
klepající poloosa 330xd?
chytneš si poloosu a litákem se budeš snažit točíš po směru jízdy a proti směru jízdy. Malinká vůle kola vůči poloose tam být může. Stejně tak to poznáš ze strany od diferenciálu, akorát podržíš unašeč poloosy. Podle ostatních kol vydedukuješ, zda má některý homokineták výrazně větší vůli, nebo né
Ruční brzdu v případně zadní nápravy nesmíš zatahovat
Ruční brzdu v případně zadní nápravy nesmíš zatahovat
Joshuax když to budu brát ze strany perfekcionizmu, tak vůle by tam neměla být absolutně žádná. No pokud použiješ repliku. Například díly, bit od Mayle HD, což považuji za střední kategorií, tak vůle bude. No nikoliv uvnitř kinetáku, ale na tisícihranu!
Za poslední rok jsem těch poloos měnil několik a pokaždé jsem tam měl nepatrnou vůli. Jedině origo sedí dokonale perfektně. Nicméně osobně si taky myslím, že má volně něco jiného. Pouze jsem se mu snažil poradit, jak si zkontrolovat klouby...když o tu informaci stojí
Za poslední rok jsem těch poloos měnil několik a pokaždé jsem tam měl nepatrnou vůli. Jedině origo sedí dokonale perfektně. Nicméně osobně si taky myslím, že má volně něco jiného. Pouze jsem se mu snažil poradit, jak si zkontrolovat klouby...když o tu informaci stojí