Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hledam E36 cabrio... Uz jsem ho nasel :)
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, kdyby misto celolaku a precalouneni fungovaly zakladni veci, bylo by to to fajn... Me se treba ta kombinace vubec nelibi, ty svetla do toho, to je taky napresdrzku, dyt to origose jsou na tom hezky, max do nich dat krouzky...
Strecha blbne, odskoky oken taky, to jsou presne ty nejblbejsi chyby pro cabrio
Strecha blbne, odskoky oken taky, to jsou presne ty nejblbejsi chyby pro cabrio

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Ne jak rikam, tohle me vubec neoslovuje... To co tu mel Alois, to byl pekny kousek, barva, interier atd, ale proste hodne penez, nakonec bych to dal dokupy, ale mam ted uz 3 auta, musim nejake co nejdriv prodat, pak to bude hned veselejsi i s pripadnyma investicema do noveho vozu.
Budu hodne za magora, kdyz reknu, ze se mi to cabrio s hardtopem libi vic, nez klasicke coupe ?
Ten prodlouzeny cumak, silny Cckovy sloupek (ikdyz tady je to vlastne Bcko ?
), moznost to shodit kdyz je hezky, ale nahodit, kdyz jede clovek dal a nechce to nechavat venku jenom pod slidou, tak z toho udela coupe, prijde mi to proste super 

Budu hodne za magora, kdyz reknu, ze se mi to cabrio s hardtopem libi vic, nez klasicke coupe ?

Ten prodlouzeny cumak, silny Cckovy sloupek (ikdyz tady je to vlastne Bcko ?

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Proc jsou ty auta na druhy strane svetakoule ? 
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1

- icecold
- Kontaktovat uživatele:
co se tyče nikasilu, tak je to davna minulost, dnešní benzín tomu nevadí.. moc čteš bazarové recenze, kde lidí o těch autech tam ví úplný ho*no 
co se tyče cabria s hardtopem tak za mě ma taky větší koule jak coupe
v dnešní době bych šel do faceliftu, neni to jenom o masce a blatnicích, ale celkově, k faceliftum sis mohl připlatit další packety a mit lepší výbavu
jinak co se tyče m packetu tak obsahuje:
nárazníky, prahy, lišty podvozek (pozor m packet podvozek šel objednat i samostatně - tlumiče, pružiny, stabilizátory) uvnitř černý strop, sportsitze, nevím kde FX přišel k m packet koberci
jsou jen předfl hnusné našedlé koberce ( cca do roku 94, a po 94 hezké sytěbarevné koberce)

co se tyče cabria s hardtopem tak za mě ma taky větší koule jak coupe

nárazníky, prahy, lišty podvozek (pozor m packet podvozek šel objednat i samostatně - tlumiče, pružiny, stabilizátory) uvnitř černý strop, sportsitze, nevím kde FX přišel k m packet koberci

e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
No dobre, ale to ze dnes ten benal uz neskodi neznamena, ze si to auto sebou nenese vadu z drivejska preci. A neni to z bazarovy recenze
To je opet zakodovany komplex z drivejska. Nikasil = zprozorni...
Takze u tech motoru vic koukam na to, jak auto drzi volnobeh atd, jenze bawo je tak prospikovane cidlama, ze jedno spatne rozhodi cely chod a pak poznas prd, proto vzdy shanim nekoho, kdo ten motor ma fakt najetej, aby rekl co a jak.
Jinak ten FL asi prevazi nad tim motorem, takze 328i bude asi ta spravna volba
Btw nechci automat, pac ta bila pani neni ani manual...

To je opet zakodovany komplex z drivejska. Nikasil = zprozorni...
Takze u tech motoru vic koukam na to, jak auto drzi volnobeh atd, jenze bawo je tak prospikovane cidlama, ze jedno spatne rozhodi cely chod a pak poznas prd, proto vzdy shanim nekoho, kdo ten motor ma fakt najetej, aby rekl co a jak.
Jinak ten FL asi prevazi nad tim motorem, takze 328i bude asi ta spravna volba

Btw nechci automat, pac ta bila pani neni ani manual...
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja se bojim kazdeho 18 let stareho motoru
Otazka je, ktereho se bojim vic 
Ale to uz jsme si stejne asi ujasnili.
FL se s M50tkou stejne nedelal, a ja bych ten FL preci jenom radsi, takze proste:
E36 cabrio FL, M-packet, 328i, prevodovka manual, klima (klidne manualni), alespon maly BC, strecha klidne manualni (nevim jestli v plnym automatu jdou pripadne rucne zavrit zamky strechy na hrane celniho okna), hardtop vyhodou
BTW cerna stropnice je u cabria obzvlast dulezita

Ale to uz jsme si stejne asi ujasnili.
FL se s M50tkou stejne nedelal, a ja bych ten FL preci jenom radsi, takze proste:
E36 cabrio FL, M-packet, 328i, prevodovka manual, klima (klidne manualni), alespon maly BC, strecha klidne manualni (nevim jestli v plnym automatu jdou pripadne rucne zavrit zamky strechy na hrane celniho okna), hardtop vyhodou
BTW cerna stropnice je u cabria obzvlast dulezita

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Taaaak jsem domu nakonec pritahl tu modrou 328cku co je par stranek zpatky. Za spravnou cenu to bylo i pres ty nedostatky akceptovatelne.
Sotva jsem dojel do Prahy, svistel jsem do Kelly, pro tesneni, vybiral jsem to na miste, nemel jsem na to moc cas, hlavne jsem to vybiral podle toho jejich systemu vyberu auta a ne podle realoem a cisel odtamtud a co myslite... Spatne tesneni... Takze stejne zitra musim pro spravne.
Navic auto se moc do noveho domova nechtelo, cim vic jsem tomu slapal, tim pomaleji to jelo
Nakonec jsem koukal na tu vadnou vahu a kdyz jsem povoloval sponu te hadice za ni, koukam, ze je cela rozpraskana. nejen nahore, ale i dole, byla tam dira jak krava, asi 5 cm... Takze dost mozna je vaha v poradku a proste to tam valilo falesny vzduch... Jenze tu hadici v kelly nemaji... lepit to nema smysl, ten material davno neni guma, ale zkusil jsem to zapatlat tim sajrajtem na tesneni pod viko ventilu, usche to do takove zajimave gumy, tak snad to vydrzi, nez prijde hadice do bmw...
Nebo pokud nekdo z Prahy mate navic, byl bych vdecny, vratim az prijde
Chtel jsem to zitra trosku projet, ze udelam naplne, filtry a zkusim to znova projet, jestli se to po mych zasazich zlepsilo, ale spis to zatim vypada, ze to cely vikend zustane rozdelane v garazi 
Cislo dilu: 13541740073
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=13_1710
Sotva jsem dojel do Prahy, svistel jsem do Kelly, pro tesneni, vybiral jsem to na miste, nemel jsem na to moc cas, hlavne jsem to vybiral podle toho jejich systemu vyberu auta a ne podle realoem a cisel odtamtud a co myslite... Spatne tesneni... Takze stejne zitra musim pro spravne.
Navic auto se moc do noveho domova nechtelo, cim vic jsem tomu slapal, tim pomaleji to jelo

Nebo pokud nekdo z Prahy mate navic, byl bych vdecny, vratim az prijde

Cislo dilu: 13541740073
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=13_1710
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Jo urcite neco pak pridam. Ten nakup byl v zasade az po tydnu od te doby, co jsem to auto videl. majitel porad zil v iluzi, ze to auto proda za vic, nez jsem mu nabizel, nakonec musel jit i pod tuto castku, protoze ja jsem nechtel delat vrabce v hrsti, proto ta nabidka byla casove omezena. Takze jsem ho kupoval za nizsi cenu, nez jsem puvodne nabizel 
Ale tak sve mouchy to auto opravdu ma. Kastle vypada dobre, uplne netknuta neni, jsou tam v miste listy na zadnich lemech videt pod lakem puchyrky, takze to bude chtit urcite pres zimu poresit, ted to rozvrtavat nebudu a poresim spis motor a veci na podvozku, ktere se v zime blbe testuji.
Zatim jsem stihl pretesnit jenom viko ventilu, protoze to tam teklo dost a vymenit vzduchac
Olej je nekde na ceste. Novy cidla na kliku i vacku, vlnovec sani, odlucovac oleje i hadice, vaha vzduchu, to vsechno uz by melo mirit ze zahranici, takze sice to na letosni big jeste nevidim, ale na dalsi regional uz to snad aspon poradne pojede
Volnobezny ventil udelam spolecne s tim odlucovacem, at to nerozdelavam 10x. Stejne ako u oleje nesmim zapomenou na vymenu zarovky v mlhovce, kdyz uz to budu mit zvedly a sundany dekl 

Ale tak sve mouchy to auto opravdu ma. Kastle vypada dobre, uplne netknuta neni, jsou tam v miste listy na zadnich lemech videt pod lakem puchyrky, takze to bude chtit urcite pres zimu poresit, ted to rozvrtavat nebudu a poresim spis motor a veci na podvozku, ktere se v zime blbe testuji.
Zatim jsem stihl pretesnit jenom viko ventilu, protoze to tam teklo dost a vymenit vzduchac