Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nerezové svody Schmiedmann
tohle sem taky resil a pak sem narazil na par lidi ktery meli postaveny auta primo na okruhy nebo amater cup a vymlouvali mi je ze tam dost blbe pasujou ze to neni vubec jak pisou plug and play... potom nechapu proc musi vypadat hezky
kdyz nane neni stejne vydet a ze sou lesteny ti nic neprida
vzdycky mi vsichni rikali ze jedna z nejlepsich variant je vyfuk z M3 je to jedna z moznosti co proste funguje... ja treba planuju jit prez friedrich motorsport ktery delaj taky dost kvalitni vyfuky ktery sou pocitany primo na obsah ale zase nejsou nejlevnejsi... ale schmiedmany mi lidi vymlouvaly taky sem je chtel mimo jine 

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
///M svody bys musel dát i s ///M výfukem, abys nemusel svářet. Samotné ///M svody na zbytek výfuku 325i dát nejdou.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Člen Klubu
Re: Nerezové svody Schmiedmann
Jaký je rozdíl mezi svodama Stech a StechII pro motory M50/52 ? Kromě toho, že prý moc dobře nepasují ten Stech pletenec z krabice moc nechápu co je za dílo. https://www.schmiedmann.cz/cs/bmw-E36/s ... 71-catn-ol
Máte se svodama zkušenosti kolik pak přidalo výkonu (na brzdě, sprintu..) odhadem ?
Máte se svodama zkušenosti kolik pak přidalo výkonu (na brzdě, sprintu..) odhadem ?
-
- Člen Klubu
A ještě mě napadá jak je to vlastně na STK s laděnýma svodama Schmiedmann a jiné (s katama samozřejmě)?
Prý musí mít taky nějakou certifikaci jako koncák ?
Prý musí mít taky nějakou certifikaci jako koncák ?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jakýkoliv svody od šmejdmana byly očistec, aktuálně mám zkušenost s M54 kde si vymysleli napojení v tom nejvíc debilním místě
a ještě tak šikovně, že je tam přístup jak penězům
To, že to úplně nelícuje s hlavou je už asi vlastnost, tak jako to, že prostě časem některé kusy puknou jak třešeň 
Je to prostě čínskej zgarb, kterej je jenom přebalenej a nasazenej, takže si můžeš koupit cokoliv levnějšího a počítat s tím, že se bude svařovat
A nebo i za 30tis koupit origo Supersprinty, který jsou včetně E4 homologace a budeš mít celkem klidný spaní

Je to prostě čínskej zgarb, kterej je jenom přebalenej a nasazenej, takže si můžeš koupit cokoliv levnějšího a počítat s tím, že se bude svařovat

A nebo i za 30tis koupit origo Supersprinty, který jsou včetně E4 homologace a budeš mít celkem klidný spaní

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Člen Klubu
Až na dílnách se krájí chleba a tam to zkrátka nepasuje. No takže to bysme měli: "Svody ani úplatky od Šmída nebrat!"