Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vibrace při rozjezdu e36
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
nejspíš dvouhmota ... kilometry na to má, záleží podle provozu, jakej auto jezdilo a jak se kdo rozjížděl.
To vidím v práci, jsou auta co jsou mrtvý na spojce v 30tis km a auta co mají 200 a nic nepoznáš
To vidím v práci, jsou auta co jsou mrtvý na spojce v 30tis km a auta co mají 200 a nic nepoznáš

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
má 141tis soused v ulici ji měl koupenou tady u nás první majitel, na couračky po městě měl felicii. třeba PeterE36 má na 323i 125tis auto jsem viděl osobně když jsem od něj bral alu a stav tomu odpovídá naprosto má k tomu servisku do 107 když ji dovezl měla 108. Nebo kamarád DAcjuk má kábro 85tis. ale u kábra je to častější ten menší nájezd. Proč by to nemohlo tolik mít když je víc aut v rodině a dříve se nejezdilo tak jako dnes. Tak zkusím ještě teda zajet do servisu ať to projede mechanik a řekne mi co by to mohlo být. kolik cca vyjde ten setrvák ?
-
- Kontaktovat uživatele:
já měl v háji dvouhmotu, při rozjezdu to klepalo celým autem, dvouhmota vyměněna a po problému. Dával se LUK. Ještě ti může klepat vzadu diferák uložení, nebo já mám ještě takové menší vibrace ale vím že je to něco uvnitř difu, není se ale co divit když mě v servise nenalili olej do špéry ikdyž jsem je nato upozornil že tam olej není a jeli svor vyzkoušet na sucho. další jejich třešnička byla výměna zadních ložisek, které namlátili kladivem, ty pěkně zpívaly. borec to chtěl mít evidentně rychle z krku, o matici, která chyběla na zadním horním ramení radši ani dál mluvit nebudu, co by se stalo, kdyby mi nato nepřišel klučina na geošce... takže taky bacha kam budeš dávat auto do servisu, někteří když vidí 20let staré auto, tak podle toho taky přistupují, což je sakra špatně!
-
- Klubové ID: 3417
- Kontaktovat uživatele:
Abych nezakladal nove tema, vedeli jste o tomto?
-Some clutches shudder when 1st or 2nd gear is engaged while the car is hot, or has been driven in stop and go traffic for long periods. This is due to a non-asbestos lining on the clutch plate. BMW apparently has a new lining available; however some new owners continue to experience this shuddering.
source: http://www.bimmerownersclub.com/forums/ ... -problems/
Mam uplne stejny problem: Vibrace pri rozjezdu pri zahratem motoru, treba kdyz popojizdim v kolone. Jinak to nedela. Muze to byt znama vada spojky? motor M52B28, nebo opravdu dvouhmota.?
-Some clutches shudder when 1st or 2nd gear is engaged while the car is hot, or has been driven in stop and go traffic for long periods. This is due to a non-asbestos lining on the clutch plate. BMW apparently has a new lining available; however some new owners continue to experience this shuddering.
source: http://www.bimmerownersclub.com/forums/ ... -problems/
Mam uplne stejny problem: Vibrace pri rozjezdu pri zahratem motoru, treba kdyz popojizdim v kolone. Jinak to nedela. Muze to byt znama vada spojky? motor M52B28, nebo opravdu dvouhmota.?