Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
blikání blinkrů při odemčení/zamčení - sedan e46 před FL
-
-
-
jasný, tak že prostě původní rada, že přes diagnostiku, je pravdivíFoldas píše:vezmeš komp s kabelem zapneš ncs nebo třeba scanner a nakoduješ alarm

Jen se zeptám, jde to ok, nebo se s tím člověk musí poprat?
Pojedu s tím na diagnostiku, tak kdyby borec nevěděl, co mu mám hustit do hlavy, dík!
-
tak to on asi ví, jen k němu bmw skoro nejezdí, ale má new diagnostiku, jen jsem si musel objednat kabel, nemá kulatou koncovku, můžete poradit, co vše jde přes diagnostiku doladit? Prý jde tedy to blikání, pak snad dojezd oken přes dálkáč a takové ty ptákoviny, díky za každou radu, at jsem chytřejší, než onFoldas píše:hlavně musíš mít diag pro bmw jestli borec neví co má dělat tak si radši najdi někoho jiného nebo použijte google a youtube

-
-
pro laika je nejjednoduší bmw scanner který ale neumí všechno co jednotky dovolují. Pak máš možnost si koupit od iceblade kabel včetně softwaru a ten už ti poradí i co jak máš dělat jeho podporu si všichni chválí a nebo potom google a youtube a zkoušet což nemusí vždycky dopadnout dobře a nebo napsat odkuď jsi a najít na foru někoho blízko kdo ti to nakóduje
bmw scanner to blikání umí, sám jsem si to nastavoval http://www.dx.com/cs/p/bmw-scanner-car- ... yrxDixf3mg
-
co je to a nač je to, analfabet, díky ..paca píše:bmw scanner to blikání umí, sám jsem si to nastavoval http://www.dx.com/cs/p/bmw-scanner-car- ... yrxDixf3mg
Taková domácí diagnostika, kde jde nastavit pár funkcí a vymazat chyby (třeba airbagu...). Já si tam právě nastavil to blikání při zamčení/odemčení, automatické zamčení auta při překročení 20km/h... od číňanů pracuje pod "ixpéčkama", jde to prý rozchodit i na novějších windowsech, ale nezkoušel jsem
-
Tak od začátku, koupím, zapojím, nainstaluji CD na notas, kde musí být win XP a vše bude fungovat, nebo ještě budu muset něco instalovat a hledat, ovladače nebo jiné věci, za dnešní den jsem toho už od lidí četl tolik, že ani nemám chut to kupovatpaca píše:Taková domácí diagnostika, kde jde nastavit pár funkcí a vymazat chyby (třeba airbagu...). Já si tam právě nastavil to blikání při zamčení/odemčení, automatické zamčení auta při překročení 20km/h... od číňanů pracuje pod "ixpéčkama", jde to prý rozchodit i na novějších windowsech, ale nezkoušel jsem

-
máš s tím zkušenosti, lidi tvrdí, že to tak ale nefunguje, že se ještě musí postahovat ruzné doinstalace apod. Bavím se o scanneru kolem 500kč, pravděpodobně to je stejně China, nemyslím ze Slovenska, kde je to asi už nějak ošetřeno a jde to prý hned ..paca píše:jj, nainstaluješ CD (je součástí) do komplu, připojíš krabičku do auta a káblík do komplu a je tona youtube jsou všelijaké videa