Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 Ztráta klíčů
Zdravím, potřeboval bych poradit. Bohužel jsem ztratil klíče od auta a nevím co dělat. Měl jsem dva, ale nosil jsem je spolu i s nějakým válečkem co k tomu byl. Někde jsem četl, bych měl jít s velkým techničákem za dealerem BMW, ale při mém štěstí jsem ho měl zrovna v autě. Nevíte nějaké možnosti, které můžu udělat? děkuji za odpověd
tak ked sa dostane do auta tak obist ten zamykaci immo nieje problem kedze zo zamku neposiela ziaden code signal ale len klasika bud plus alebo minus
v bmw nestaci dokazat ze si majitel auta?
ale tak myslim ze lacnejsie riesenie je kupit z auta komplet zamky, spinacku, riadiacu motora a EWS jednotku a je to 

v bmw nestaci dokazat ze si majitel auta?

-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Jestli se nepletu, tak už mi pán volal... Je z Plzně, my z Prahy. Není problém dojet, auto bez poškození odemknout (pokud fungujou zámky), pak demontovat spínačku, rozebrat, dekódovat a podle toho vybrousit klíč. Načipování je už to "nejmenší". Nicméně akce je to dost drahá, tohle bych odhadoval i s cestami tak na 6 - 8 tisíc. Proto jsem do telefonu rovnou doporučil vzít TP a objednat klíč u BMW. Měnit zámky a jednotky je taky možnost, ale v případě ztráty klíčů je pak člověk znova tam, kde byl, přičemž i když TP už nebude v autě, tak si v BMW nepomůže.
Napadá mě:
- zavolat zámečníka, který umí odjistit zámek HU58 (my umíme, ale Praha - Plzeň je nesmysl za cestu) -> máš TP -> BMW Invelt Plzeň -> máš klíče
- asi už jsem se ptal po telefonu, ale fotka klíče by náhodou nebyla? To by dost usnadnilo situaci.
- případně jak už tu padlo, jestli v BMW nestačí malý TP nebo případně výpis z TP od magistrátu.
Napadá mě:
- zavolat zámečníka, který umí odjistit zámek HU58 (my umíme, ale Praha - Plzeň je nesmysl za cestu) -> máš TP -> BMW Invelt Plzeň -> máš klíče
- asi už jsem se ptal po telefonu, ale fotka klíče by náhodou nebyla? To by dost usnadnilo situaci.
- případně jak už tu padlo, jestli v BMW nestačí malý TP nebo případně výpis z TP od magistrátu.