Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zkušenosti s passatem?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
c4mel

#41 Příspěvek od c4mel »

asi se to špatně napsal ale myslel sem to tak že ještě pošetřím a koupím něco do 200 i s nějakým tím základním servisem jak psal jarax a samozřejmě i s nějakou rezervou na víc ;-) určitě se nevyšťavím do nuly ;-)

edit: jo a dík jaraxi za cenu toho základního servisu to sem chtěl přesně vědět na kolik vyjde ten základ ;-) a jako vim že je to už taky "staré" auto ale ta cena na to že se měnily i ramena mi nepřijde moc vysoká to bych čekal i víc ;-)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od JaraX »

no ale auto kupuj s mechanikem, pokud koupíš sám tak do toho taky mužeš hned narvat 150k,
ramena se měnili jen nějaky 2, ne všechny na autě.
c4mel

#43 Příspěvek od c4mel »

jj bez mechanika ani ránu :D
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#44 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Když z německa tak z německa. Spíš to bude na tuty od Turka, ale v poho kámoš si tam koupil nedávno E60 545i individual. Kurdi tam mají spoustu aut(obazarů).

Jinak tady to startuje na dvou kilech: http://www.sauto.cz/osobni/hledani#!cat ... 5&model=39
c4mel

#45 Příspěvek od c4mel »

jj což sem vůbec nečekal že tady za to budou chtít tolik když v německu jich je 15 do 210k... sice vim že jich tam jezdí určitě víc ale i tak
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od JaraX »

turci sou ok, taky je to 80 procent německých prodejců a řekl bych že lepší jako přímo kupovat o Němce, Turci vždy se vším vyhoví, pomužou, zařidi, to se o "němcích" říct nedá. nedávno jsem jel do Frankfurtu pro E65, volal jsem den předem že přijedu jestli je auto OK, jasně, není problem, a jeslti je otevřenej uřad na převozky, jasně ok,,,,,, tak tam přijedem, auto pěkny, tak že berem no a pan na nas " to auto je rezerovany a pujde prodat až za týden" to se mi otevřela kudla v kapse, takže když po pul dne vyjednavani a volani policajtu se nam rozhodli to auto prodat(nebo dát prachy zpět na cestu domu), tak nam řekli že uřad ve středu zavřenej, tak značky nebudou, a vůbec je to nezajímalo a zakaznik tam musel přespat,
naopak když jsem byl v Mnichově v pátek odpoledne a všechny uřady byli zavřený nebo full tak turek sehnal dalšího turka co přijel golfem tak za 10 ojro a pojištěni jsme psali na papir na zemi, normalně na chodnííku se to psalo, pak borec zmizel a za chvilku se objevil se značkama, prostě Turci se snaží.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#47 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Me takhle dostal Němec taky, asi v pul jedny zahlasil, ze papíry ma ve Sparkasse, ktera ma do 12ti... Na druhou stranu zvednul trubku a zamluvil nam grátis bed&breakfast v penzionu (nikdo jiny tam nebyl), druhy den vse ok :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

JaraX píše:turek sehnal dalšího turka co přijel golfem tak za 10 ojro a pojištěni jsme psali na papir na zemi, normalně na chodnííku se to psalo, pak borec zmizel a za chvilku se objevil se značkama, prostě Turci se snaží.
Co na tom, že ty značky a papíry jsou nejspíš neplatný :-). Od listopadu tuším 2014 je dokonce na většině úřadů nejde získat ani v zastoupení...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od JaraX »

bylo to normalně strojove všecko z uřadu, takže pochybuju že neplatny když tam byli razítka z uřadů
paca

#50 Příspěvek od paca »

pokud tam bylo jméno napsané strojově a orazítkované, tak to je v cajku, ne?
JaraX píše:a jak jsem psal 325i se dá do 200k sehnat pěkna když si počkáš, samozřejmě v kuži, s navi atd.
tak až nějakou najdeš, tak ji beru, s nájezdem do 200tis km, díky :wink:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od JaraX »

tak sleduj denně mobile a autoscout a uvidíš.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#52 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

pavproch píše:
M3maniac píše: kupovat passata v benzinu je podle mě kokotina.
Dovolím si trochu nesouhlasit a trochu OT: jel jsi někdy v R36? Asi ne, protože pak bys takovou blbost nenapsal.... kromě toho, že je to povinně AT, je to na poměry konzernu neuvěřitelně dynamické, sportovní, zároveň komfortní svezení. Ale ne za 6 na sto.

jezdil sem s tím chvíli a byl sem z jízdního i akustického projevu R36 doslova uchvácen (a to sem v tu dobu už proháněl mnichovskou R6....) jen prostě ten automat bych nezkousnul.... ne proto, že by blbě/špatně/pomalu řadil, ale protože je to automat.
Tak bavíme se tady o mainstreamu, ne o top modelu, ze 100 passatu bude jedna nebo dvě R36ky. A kdybych chtěl auto se sportovníma ambicema tak bych šel určitě do 325-330i myšleno auto s rozumnými náklady. Takže za mě u passata vždy vyhraje 2,0tdi CR , velké rodinné auto se slušnýma jízdníma vlastnostma a spotřebou 6l nafty. Když budu chtít sportovnější auto musím sáhnout třeba po bmw, které je sportovní už i v sérii a to hlavně podvozkově je na tom e90 úplně jinde.Jediná sportovní legenda od VW je Golf GTI :wink: :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#53 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Fx píše:
JaraX píše:turek sehnal dalšího turka co přijel golfem tak za 10 ojro a pojištěni jsme psali na papir na zemi, normalně na chodnííku se to psalo, pak borec zmizel a za chvilku se objevil se značkama, prostě Turci se snaží.
Co na tom, že ty značky a papíry jsou nejspíš neplatný :-). Od listopadu tuším 2014 je dokonce na většině úřadů nejde získat ani v zastoupení...
Pojištění je jedno od koho máš, resp.si ho můžeš i sám koupit na netu, problém je, že dnes musíš osobně na dopravku, musíš mít kupní smlouvu ( většinou ti nevyřidí značky pokud je auto koupené v jiném městě okrese )soji občanku nebo pas a origo TP, platnou STK. Pak je ještě varianta , že to za tebe někdo vyřídím na základě plné moci ovšem taky s kopii tvé občanky nebo pasu.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

V některých Landkreisech to v zastoupení už nejde, v jiných ještě jo. Na to jsem narážel.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#55 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Pokud to dělá člověk 20let tak má na zulassungsstelle jiné možnosti :wink: myslím své spojky, nikdy se mi nestalo že by to nešlo, ale je pravdou, že někde jsou zaseknutí a dělaj problémy a člověk to musí prostě řešit operativně. :wink:
Odpovědět