asi se to špatně napsal ale myslel sem to tak že ještě pošetřím a koupím něco do 200 i s nějakým tím základním servisem jak psal jarax a samozřejmě i s nějakou rezervou na víc určitě se nevyšťavím do nuly
edit: jo a dík jaraxi za cenu toho základního servisu to sem chtěl přesně vědět na kolik vyjde ten základ a jako vim že je to už taky "staré" auto ale ta cena na to že se měnily i ramena mi nepřijde moc vysoká to bych čekal i víc
Když z německa tak z německa. Spíš to bude na tuty od Turka, ale v poho kámoš si tam koupil nedávno E60 545i individual. Kurdi tam mají spoustu aut(obazarů).
turci sou ok, taky je to 80 procent německých prodejců a řekl bych že lepší jako přímo kupovat o Němce, Turci vždy se vším vyhoví, pomužou, zařidi, to se o "němcích" říct nedá. nedávno jsem jel do Frankfurtu pro E65, volal jsem den předem že přijedu jestli je auto OK, jasně, není problem, a jeslti je otevřenej uřad na převozky, jasně ok,,,,,, tak tam přijedem, auto pěkny, tak že berem no a pan na nas " to auto je rezerovany a pujde prodat až za týden" to se mi otevřela kudla v kapse, takže když po pul dne vyjednavani a volani policajtu se nam rozhodli to auto prodat(nebo dát prachy zpět na cestu domu), tak nam řekli že uřad ve středu zavřenej, tak značky nebudou, a vůbec je to nezajímalo a zakaznik tam musel přespat,
naopak když jsem byl v Mnichově v pátek odpoledne a všechny uřady byli zavřený nebo full tak turek sehnal dalšího turka co přijel golfem tak za 10 ojro a pojištěni jsme psali na papir na zemi, normalně na chodnííku se to psalo, pak borec zmizel a za chvilku se objevil se značkama, prostě Turci se snaží.
Me takhle dostal Němec taky, asi v pul jedny zahlasil, ze papíry ma ve Sparkasse, ktera ma do 12ti... Na druhou stranu zvednul trubku a zamluvil nam grátis bed&breakfast v penzionu (nikdo jiny tam nebyl), druhy den vse ok
JaraX píše:turek sehnal dalšího turka co přijel golfem tak za 10 ojro a pojištěni jsme psali na papir na zemi, normalně na chodnííku se to psalo, pak borec zmizel a za chvilku se objevil se značkama, prostě Turci se snaží.
Co na tom, že ty značky a papíry jsou nejspíš neplatný . Od listopadu tuším 2014 je dokonce na většině úřadů nejde získat ani v zastoupení...
M3maniac píše: kupovat passata v benzinu je podle mě kokotina.
Dovolím si trochu nesouhlasit a trochu OT: jel jsi někdy v R36? Asi ne, protože pak bys takovou blbost nenapsal.... kromě toho, že je to povinně AT, je to na poměry konzernu neuvěřitelně dynamické, sportovní, zároveň komfortní svezení. Ale ne za 6 na sto.
jezdil sem s tím chvíli a byl sem z jízdního i akustického projevu R36 doslova uchvácen (a to sem v tu dobu už proháněl mnichovskou R6....) jen prostě ten automat bych nezkousnul.... ne proto, že by blbě/špatně/pomalu řadil, ale protože je to automat.
Tak bavíme se tady o mainstreamu, ne o top modelu, ze 100 passatu bude jedna nebo dvě R36ky. A kdybych chtěl auto se sportovníma ambicema tak bych šel určitě do 325-330i myšleno auto s rozumnými náklady. Takže za mě u passata vždy vyhraje 2,0tdi CR , velké rodinné auto se slušnýma jízdníma vlastnostma a spotřebou 6l nafty. Když budu chtít sportovnější auto musím sáhnout třeba po bmw, které je sportovní už i v sérii a to hlavně podvozkově je na tom e90 úplně jinde.Jediná sportovní legenda od VW je Golf GTI
JaraX píše:turek sehnal dalšího turka co přijel golfem tak za 10 ojro a pojištěni jsme psali na papir na zemi, normalně na chodnííku se to psalo, pak borec zmizel a za chvilku se objevil se značkama, prostě Turci se snaží.
Co na tom, že ty značky a papíry jsou nejspíš neplatný . Od listopadu tuším 2014 je dokonce na většině úřadů nejde získat ani v zastoupení...
Pojištění je jedno od koho máš, resp.si ho můžeš i sám koupit na netu, problém je, že dnes musíš osobně na dopravku, musíš mít kupní smlouvu ( většinou ti nevyřidí značky pokud je auto koupené v jiném městě okrese )soji občanku nebo pas a origo TP, platnou STK. Pak je ještě varianta , že to za tebe někdo vyřídím na základě plné moci ovšem taky s kopii tvé občanky nebo pasu.
Pokud to dělá člověk 20let tak má na zulassungsstelle jiné možnosti myslím své spojky, nikdy se mi nestalo že by to nešlo, ale je pravdou, že někde jsou zaseknutí a dělaj problémy a člověk to musí prostě řešit operativně.