Ahoj po dlouhem rozmysleni co poridim po e91 320D jsem dospel k vozidlu 330D pro ktere si jedu v pondeli. A ted k dotazum.
1. Co vse spada pod oznaceni M paket? Neberu klasicke veci jako spojlery, sicny, stropnice a vse co je videt ale spis co na prvni pohled videt neni? Ma auto nejake upravy treba v motorove, prevodovkove casti? Jiny posilovac?
2. Jak je na tom mpaket podvozek jezdeny v cr po cca 200000 km? Je to na nej jiz za hranici nebo zvlada i vice?
3. Rozvody udajne jsou u mnou vybraneho kusu rozvody ve predu ty by mely byt odolne podobne jako u 320D do roku 2008 je to tak nebo u tohoto motoru je jedno kde jsou a preventivne se maji vymenit tak i tak?
Veci bolestive pro diesely jsou diagnostikovane za jizdy a tam by problem byt zatim nemel
Dekuji za informace nejlepe od clenu co maji s touto motorizaci a specifikaci zkusenosti
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Bmw 330D 2006
-
Ad M paket, zde jde právě převážně o design, sportovnější vzhled + jiný (nižší a tužší) podvozek, zkrácená řadička, sportovní M volant, sedačky...
Osobně mám full M paket a při současném poctivém nájezdu 240 tis. už je podvozek na našich silnicich na komplet renovaci, takže už pomalu rozbíjím prasátko...
Osobně mám full M paket a při současném poctivém nájezdu 240 tis. už je podvozek na našich silnicich na komplet renovaci, takže už pomalu rozbíjím prasátko...
-
O těch rozvodech jsem si to myslel no holt co se dá dělat. I když tedy cenovou nabídku mám nižší než je napsáno. Jak je to s klapkama na sání? To je asi vždy lepší rovnou zaslepit je to tak? Kolik vydrží cca náprava když má naloženej 3 litr v dieselu? Je nějaká odolnější s ohledem na zátěž? Díky za další důležité informace.
-
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
30K je tak nějak obvyklá cena, když to nedělá BMW. Jinak origo komplet díly včetně rozvodových kol, napínáků a vodících lišt vyjde na cca 20K. A určitě nekupuj repliky. Pěkně si to objednej v BMW. Řetěz k olejovému čerpadlu ani v replice nekoupíš a rozvodová kola taky ne. Pokud máš cenu výrazně nižší, tak si myslím nemáš vše započítané.
Přečti si téma M57N2 řetěz v 5er sekci.
Přečti si téma M57N2 řetěz v 5er sekci.