Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E46 Cabrio 330CI par oprav - rady/pomoc

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
GubaXan

#1 Příspěvek od GubaXan »

Zdravim klubaci.
Prosim o radu, pořidil jsem si 330 CI a mam tam par problemu, o nich jsem ale věděl a počital jsem s opravou :)

1) Byl vyměněny nějaky blok v motorove časti vpravo a on hlasi chybu, pry kvuli tomu, že neni original, ale je pořizeny z ebaye.. Je to možné? Je to něco jestli jsem spravně pochopil němčinu - tak vzduchovy něco…

A možna to mi trochu přehazuje otačky - na volnoběhu to tak trochu poskakuje a za jizdy do 1600 otaček (klidně na tempomatu anebo když mam nohu ve stejne poloze) tak ty otačky skačou trochu na horu a dolu… Kolem 2000 je to ok, ale občas se taky stane… Jestli to neni tim 1.) tak co to muže byt a co s tim dělat?

2) Potřeboval bych poradit někoho kdo opravdu si umi poradit s kuži, v tom cabriu je to postižene misto od pasu a tady řidičovo sedačka je protržena. Neznam nikoho (nikdy jsem se s tim nesetkal) kdo by to uměl dobře a za dobré penize.
Potom samozřejmě se něco malo najde i jinde - jako male praskliny - ale co jsem hledal info, tak se prodavaji ruzné tmely na kuži a pry to zvladne každy i sam… Co vy na to ?

3) Na střeše (budto jsem si toho nevšim při prohlidce anebo jsem potkal nějakou :mad: , ktera mi hodila vajgl na střechu a je tam mala ani ne dirka, ale bojim se aby mi tam neprotekla voda - da se to nějak zadělat třeba nějakym silikonem nebo specialnim připravkem nebo jak na to ? Nebo kde a u koho ?

4) Nějaky zavislak ulomil zrcatko a ted je přilepene anebo jak kdyby připajene plastem - to se mi nelibi a nelibilo by se to asi ani jednomu majiteli bbmmww - takže bych potřeboval poradit za kolik tak se pohybuji a co přesně všechno musim vyměnit?

:!: P.S. :!: Chci z toho auta udělat krasavce !!! Prosim Vás o pomoc a rady :) Vyfuk tam je krasny, ten basovity zvuk je nadhera!!! :twisted:
Fota těch poškozeni nahodim zitra po praci, dnes jsem najel cca 900km, + 3 hodiny v zacpach a objižděni z Tabora do Prahy - hruza…

- Až se toto vyřeší, tak tam budu chtit nacpat m paket a par dalších věcí, které to auto nezkazi.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#2 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

P'símtě mohl bys ještě udělat dvě věci, aby to zadání mělo hlavu-patu a našlo se od u komplu nějaký řešení ?
A) Nahoď foto ke každýmu problemu o co přesně go.
B) Nech si BMW napíchnout na diag ať se pak můžem bavit co dál.. ;)
paca

#3 Příspěvek od paca »

1, nemyslí tím blokem náhodou DISU?
2, houpání otáček může souviset s nějakou dírou v sání :wink: jak je na tom olejový separátor a vanos gumičky?

a proč jsi na jaře prodával to kabro z německa když jsi si za pár měsíců pořídil jinší? :) http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... t=#1355018
Přílohy
engine2.jpg
engine2.jpg (199.81 KiB) Zobrazeno 1664 x
GubaXan

#4 Příspěvek od GubaXan »

paca píše: a proč jsi na jaře prodával to kabro z německa když jsi si za pár měsíců pořídil jinší? :) http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... t=#1355018
Jsem nemocny na auta a furt jsem hledal co by se mi libilo nejvic a co by mě chytlo, toho cabra jsem prodavat nechtěl, ale šel pryč. Potom jsem měl 2 nebo 3 další auta a taky to nebylo ono… Ale osud je jasny, mam uplně stejneho jak jsem prodal a to už je snad ono :wink: Ted už si ho chci nechat a dodělat aby byl TOP.

----------------------------------------------------------------------------------------
Ted k těm mym dotazum.
1. foto + 2. k první otazce ( tenhle dil byl koupeny z ebaye a pry to muže byt tou chybou, ktera děla bordel s otačkama a ukazuje mi to chybu )

3. foto- zrcatko - je to takhle něčím slepene. Potřebuji vyměnit uplně cele vč. toho trojuhelniku na dveřich ?

Další foto je ta střecha - otazka 3. nevim čim to zadělat…

Jinak na diagnostiku zajedu, ale až o vikendu
Přílohy
eTV23A6SzZI.jpg
eTV23A6SzZI.jpg (105.84 KiB) Zobrazeno 1621 x
8bUHZcqaKD0.jpg
8bUHZcqaKD0.jpg (86.55 KiB) Zobrazeno 1621 x
qLsfkj7Xh4A.jpg
qLsfkj7Xh4A.jpg (75.96 KiB) Zobrazeno 1621 x
g0r0DA0Pxog.jpg
g0r0DA0Pxog.jpg (53.6 KiB) Zobrazeno 1621 x
GubaXan

#5 Příspěvek od GubaXan »