Prosim o radu, pořidil jsem si 330 CI a mam tam par problemu, o nich jsem ale věděl a počital jsem s opravou

1) Byl vyměněny nějaky blok v motorove časti vpravo a on hlasi chybu, pry kvuli tomu, že neni original, ale je pořizeny z ebaye.. Je to možné? Je to něco jestli jsem spravně pochopil němčinu - tak vzduchovy něco…
A možna to mi trochu přehazuje otačky - na volnoběhu to tak trochu poskakuje a za jizdy do 1600 otaček (klidně na tempomatu anebo když mam nohu ve stejne poloze) tak ty otačky skačou trochu na horu a dolu… Kolem 2000 je to ok, ale občas se taky stane… Jestli to neni tim 1.) tak co to muže byt a co s tim dělat?
2) Potřeboval bych poradit někoho kdo opravdu si umi poradit s kuži, v tom cabriu je to postižene misto od pasu a tady řidičovo sedačka je protržena. Neznam nikoho (nikdy jsem se s tim nesetkal) kdo by to uměl dobře a za dobré penize.
Potom samozřejmě se něco malo najde i jinde - jako male praskliny - ale co jsem hledal info, tak se prodavaji ruzné tmely na kuži a pry to zvladne každy i sam… Co vy na to ?
3) Na střeše (budto jsem si toho nevšim při prohlidce anebo jsem potkal nějakou

4) Nějaky zavislak ulomil zrcatko a ted je přilepene anebo jak kdyby připajene plastem - to se mi nelibi a nelibilo by se to asi ani jednomu majiteli bbmmww - takže bych potřeboval poradit za kolik tak se pohybuji a co přesně všechno musim vyměnit?

Fota těch poškozeni nahodim zitra po praci, dnes jsem najel cca 900km, + 3 hodiny v zacpach a objižděni z Tabora do Prahy - hruza…
- Až se toto vyřeší, tak tam budu chtit nacpat m paket a par dalších věcí, které to auto nezkazi.