Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

interiérové alu lišty-repase

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
zlatas

#1 Příspěvek od zlatas »

Ahoj, koupil jsem si na netu starší lišty do e90, broušený hliník. . Ale lišty jsou místy poničene asi od prstýnků nebo co,tak bych je chtěl nějak opravit než to dam do auta.. zkoušel už to někdo? stačilo by to celé přebrousit smirkem a pak jemným smirkem.. nebo nějakým kartáčem? Nezačne mi to pak třeba nějak oxidovat? Díky za rady
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matiz »

Ani nahodou, vůbec se toho nedotykej. Znicis to uplne. Bohuzel, pokud sis nekoupil zcela perfektni, tak perfektni uz nikdy nebudou. Je mi lito, ale nejde to, minimalne ne lehce. Znamenalo by to prekartacovani, nikdo ti to neudela perfektne a ver mi ze vim u cem mluvim a nasledny elox.
kawazx6r01

#3 Příspěvek od kawazx6r01 »

Taky jsem koupil starší a od pásů jsou dobitý :D opravit to nejde, jednu už jsem zničil:) Můžeme je maximalně dát dohromady a udělat jednu lepší sadu :)
Paras_1

#4 Příspěvek od Paras_1 »

Já ty svoje oblepil kvalitní hliníkovou folii, je to sice pakárna, ale pokud si s tím vyhraješ, tak to vypadá luxusně. :wink:
Lachtis
Klubové ID: 3643

#5 Příspěvek od Lachtis »

Ahoj,

mám také na svém kupátku zejména u řidiče tu (hliníkovou) lištu od prstýnku "dojebanou" a celkem mne to irituje. Bohužel i ta středová u kolečka navigace je také místy poškrábaná a někdy i s lehkými důlky právě od prstýnku.

Z diskuze je mi jasné, že to neopravím a nějaké fólie mě nelákají, tak spíše uvažuji o koupi nových dveřních lišt a toho středového obložení.

Máte někdo ponětí na kolik tahle sranda u BMW vyjde?

Na netu jsem našel, ale celou sadu, včetně lišt palubky, ale to já nechci a chtěl za komplet cca 5,5 tis. Kč
hansm5

#6 Příspěvek od hansm5 »

Lachtis píše:Ahoj,

mám také na svém kupátku zejména u řidiče tu (hliníkovou) lištu od prstýnku "dojebanou" a celkem mne to irituje. Bohužel i ta středová u kolečka navigace je také místy poškrábaná a někdy i s lehkými důlky právě od prstýnku.

Z diskuze je mi jasné, že to neopravím a nějaké fólie mě nelákají, tak spíše uvažuji o koupi nových dveřních lišt a toho středového obložení.

Máte někdo ponětí na kolik tahle sranda u BMW vyjde?

Na netu jsem našel, ale celou sadu, včetně lišt palubky, ale to já nechci a chtěl za komplet cca 5,5 tis. Kč
pokud je ti 5500 za sadu hodne,tak v bmw stredovy pro navi 7650 a dverni 3060 kus :D
Lachtis

#7 Příspěvek od Lachtis »

Já jsem nepsal, že je 5,5 tis. hodně, ale že ta celá sada je pro mne zbytečná, protože chci jen dveře a lištu a prodejce prodává komplet i s palubními.

No, ale jak píšeš, když v BMW chtějí takovou raketu jen za dveře a střed, tak i přesto se mi vyplatí koupit ten komplet a mít v záloze zbytek či ten zbytek rovnou prodat :D

Díky za info
hansm5

#8 Příspěvek od hansm5 »

Lachtis píše:Já jsem nepsal, že je 5,5 tis. hodně, ale že ta celá sada je pro mne zbytečná, protože chci jen dveře a lištu a prodejce prodává komplet i s palubními.

No, ale jak píšeš, když v BMW chtějí takovou raketu jen za dveře a střed, tak i přesto se mi vyplatí koupit ten komplet a mít v záloze zbytek či ten zbytek rovnou prodat :D

Díky za info
v pohode,pohledej trba na ebay,daji se sehnat jednotlive a stred na stejny e90,e91 i e92,e93 :wink:
ja jsem svoje nakonec nechal hodit do cerne leskle-lak :wink:
Lachtis

#9 Příspěvek od Lachtis »

JJ budu různé portály a bazary sledovat.

Mohu se zeptat, kde se dají případné folie sehnat? Dělal sis to sám, nebo jsi to dal nějaké firmě (a jaké - ideálně www. stránky)?

Díky
Tomáš
hansm5

#10 Příspěvek od hansm5 »

[quote="Lachtis"]JJ budu různé portály a bazary sledovat.

Mohu se zeptat, kde se dají případné folie sehnat? Dělal sis to sám, nebo jsi to dal nějaké firmě (a jaké - ideálně www. stránky)?

nemam folie,nechal jsem to nalakovat keramickym lakem :wink:
Odpovědět