Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
interiérové alu lišty-repase
Ahoj, koupil jsem si na netu starší lišty do e90, broušený hliník. . Ale lišty jsou místy poničene asi od prstýnků nebo co,tak bych je chtěl nějak opravit než to dam do auta.. zkoušel už to někdo? stačilo by to celé přebrousit smirkem a pak jemným smirkem.. nebo nějakým kartáčem? Nezačne mi to pak třeba nějak oxidovat? Díky za rady
-
Ahoj,
mám také na svém kupátku zejména u řidiče tu (hliníkovou) lištu od prstýnku "dojebanou" a celkem mne to irituje. Bohužel i ta středová u kolečka navigace je také místy poškrábaná a někdy i s lehkými důlky právě od prstýnku.
Z diskuze je mi jasné, že to neopravím a nějaké fólie mě nelákají, tak spíše uvažuji o koupi nových dveřních lišt a toho středového obložení.
Máte někdo ponětí na kolik tahle sranda u BMW vyjde?
Na netu jsem našel, ale celou sadu, včetně lišt palubky, ale to já nechci a chtěl za komplet cca 5,5 tis. Kč
mám také na svém kupátku zejména u řidiče tu (hliníkovou) lištu od prstýnku "dojebanou" a celkem mne to irituje. Bohužel i ta středová u kolečka navigace je také místy poškrábaná a někdy i s lehkými důlky právě od prstýnku.
Z diskuze je mi jasné, že to neopravím a nějaké fólie mě nelákají, tak spíše uvažuji o koupi nových dveřních lišt a toho středového obložení.
Na netu jsem našel, ale celou sadu, včetně lišt palubky, ale to já nechci a chtěl za komplet cca 5,5 tis. Kč
pokud je ti 5500 za sadu hodne,tak v bmw stredovy pro navi 7650 a dverni 3060 kusLachtis píše:Ahoj,

Já jsem nepsal, že je 5,5 tis. hodně, ale že ta celá sada je pro mne zbytečná, protože chci jen dveře a lištu a prodejce prodává komplet i s palubními.
No, ale jak píšeš, když v BMW chtějí takovou raketu jen za dveře a střed, tak i přesto se mi vyplatí koupit ten komplet a mít v záloze zbytek či ten zbytek rovnou prodat
Díky za info
No, ale jak píšeš, když v BMW chtějí takovou raketu jen za dveře a střed, tak i přesto se mi vyplatí koupit ten komplet a mít v záloze zbytek či ten zbytek rovnou prodat

Díky za info
v pohode,pohledej trba na ebay,daji se sehnat jednotlive a stred na stejny e90,e91 i e92,e93Lachtis píše:Já jsem nepsal, že je 5,5 tis. hodně, ale že ta celá sada je pro mne zbytečná, protože chci jen dveře a lištu a prodejce prodává komplet i s palubními.
No, ale jak píšeš, když v BMW chtějí takovou raketu jen za dveře a střed, tak i přesto se mi vyplatí koupit ten komplet a mít v záloze zbytek či ten zbytek rovnou prodat![]()
Díky za info

ja jsem svoje nakonec nechal hodit do cerne leskle-lak