Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dotaz - zrcátka chronomatic
No ja to mám už na autě, dal to zřejmě předchozí majitel ale jsou zapojené pouze dva drátky na vyhřívání a dva jsou volné.No pokud to řídí drátky z vnitřního zrcátka tak ty tam nemám a tahat to asi taký nemá smysl, takže asi zapojit to nejde, no jde mě o to že mám každé zrcátko jiné, jedno modré druhé jakoby hnědé či kouřové, tak zda se to dá nějak odzkoušet zda to není nějak rozhašené. Takže do těch dvou volných drátků pustit 12V a mělo by to pracovat (ztmavovat) nebo co do toho pustit?
A zde je foto těch skel. Je vidět že jedno je jakoby hnědé či kouřové a druhé spíše modré, tak jsem myslel zda není každé v jiné fázi zatmavení, že bych zkusil na ty dva drátky dát nějaký zdroj zda by se to nějak nesrovnalo.
- Přílohy
-
- P1010948.jpg (77.95 KiB) Zobrazeno 2703 x
-
- P1010943.jpg (77.06 KiB) Zobrazeno 2703 x
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
ale prd, odstín je jen jeden a to krásně čirý, to druhé zrcátko už je vytečené a můžeš ho vyhodit, zmáčkni to sklo lehce plochou palce a uvidíš.
a kdo tvrdí že to na nic? asi nikdy nejel s autem který to má 500km v noci, já na to nedam dopustit, mám to na sedmě i na E91 a strašně mě sere že na E46 todle dodělat nejde, se zatmavenyma oknama v noci neuvidím nic.
jo a 12V do toho nepouštět, je to těžce regulovany. už jsem to na par autech dodělaval, většinou se tahaji dva draty od obou zrcatek, některe auta maji častečně nachystanou kabeláž, ale nikdy jsem neviděl kompletní připravu.
a kdo tvrdí že to na nic? asi nikdy nejel s autem který to má 500km v noci, já na to nedam dopustit, mám to na sedmě i na E91 a strašně mě sere že na E46 todle dodělat nejde, se zatmavenyma oknama v noci neuvidím nic.
jo a 12V do toho nepouštět, je to těžce regulovany. už jsem to na par autech dodělaval, většinou se tahaji dva draty od obou zrcatek, některe auta maji častečně nachystanou kabeláž, ale nikdy jsem neviděl kompletní připravu.
Na co mas takovou zasobu zrcatek?
Napeti na e38 je neco malo pres 1,6 V ale zafunguje i stredne vybita tuzkovka. Nejspis to napeti bude u vsech modelu stejny nebo prinejmensim podobny.
Tu zlatou(hnedou) verzi neznam. Nicmene mam modry i bezbarvy a to modry je samo o sobe dost tmavy a v noci je v nem hur videt i kdyz neni ztmaveny kor kdyz jsou na oknech folie, to pak neni videt nic
Sice modry vypada cool, ale co se tyce funkce, tak je to slabsi.
Vytekly zrcatko vypada malinko jinak, je to tmavy jako prase a neni v nem videt uz vubec nic.

Napeti na e38 je neco malo pres 1,6 V ale zafunguje i stredne vybita tuzkovka. Nejspis to napeti bude u vsech modelu stejny nebo prinejmensim podobny.
Tu zlatou(hnedou) verzi neznam. Nicmene mam modry i bezbarvy a to modry je samo o sobe dost tmavy a v noci je v nem hur videt i kdyz neni ztmaveny kor kdyz jsou na oknech folie, to pak neni videt nic

Vytekly zrcatko vypada malinko jinak, je to tmavy jako prase a neni v nem videt uz vubec nic.