Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
blbne tempomat
Cus mám problém s tempomatom chvilu ide a potom z ničoho nič prestane ísť a us nejde znovu aktivovat as keď zhasnem a znovu nastartujem auto ..diagnostika píše multi funktion steering wheel supervision interface iná chyba tam nieje mal us niekto takýto problém? Jedna sa o e46 coupe motor m52 ....skúšal som us aj iný volant a nič takže tlacitkami to nebude a keďže ovládanie rádia ide bezproblemu som vylúčil vadny krúžok pod volantom
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, obnovim tema. Mam e36 328i a take problem s tempomatem. Problem je v tom, ze kdyz ho zapnu, tak mi chvili drzi, ale po nejake dobe najednou zacne sam zrychlovat a zpomalovat a nedrzi rovnovaznou rychlost. Soucasne jsem zacal mit i problem se steraci kdy pri druhem rychlostnim stupni stiraji jako bych stal na krizovatce, pouze pri poslednim (nejrychlejsim) stiraji normalne. Pokud prejedu pres nejaky hrbol, stiraji chvilku normalne a pak zase pomaleji.
Koukal jsem se do elektrickeho manualu a Tempomat si bere signal rychlosti z budiku, pravdepodobne jednotka steracu take (tu jsem v manualu nenasel). Otazka zni, odkud si bere udaj o rychlosti budik, z ABS cidla nebo jednotky? Poradil by nekdo po cem jit a co zkontrolovat. Diagnostika zadnou chybu nehlasi. Diky
Koukal jsem se do elektrickeho manualu a Tempomat si bere signal rychlosti z budiku, pravdepodobne jednotka steracu take (tu jsem v manualu nenasel). Otazka zni, odkud si bere udaj o rychlosti budik, z ABS cidla nebo jednotky? Poradil by nekdo po cem jit a co zkontrolovat. Diagnostika zadnou chybu nehlasi. Diky