jelikož se chystám pořídit si svoje první bmw (snad už to konečne vyjde

Jak by mělo auto vypadat:
e90
Motor:benzín 320i,325i,330i - čím silnější tím lepší, o spotřebu mi moc nejde, auto bude pro zábavu. U verze 320si jsem slyšel hodně kritiky ohledně drašího servisu, nespolehlivosti a taky, že jsou motory "odlehčené" a praskají u nich bloky? Pokud má někdo více info k Si, pište.

Výbava: nějak extra velké nároky nemám, hlavně nechci man. klimu s knoflíky ze šporáku. Líbily by se mi sportovní sedačky, navi a mpacket, ale není to podmínka. Samozřejmě čím více tím lépe.
Cena: tady nastává kámen úrazu

Klasická otázka: na co si dám pozor? Něco už sem pročetl, např. že podvozek je poměrně náchylný (ramena), u motoru žádnou zásadní zradu nečekám, el. snad taky v pohodě. Možná dotaz ohledně 4kolky, které bych se taky uplně nebránil. Jestli je xdrive u této verze spolehlivý?
Dále, kde auto vybírat samozřejmě ČR, ale zde není moc velká nabídka takže pak asi Německo. Ještě mě vzhledem k mému bydlišti napadlo Rakousko, nějaké zkušenosti? Jinak pokud je tu někdo z okresu UH, popř. ZL kraj a rozumí dané problematice, pomohl by s výběrem nebo znát šikového mechanika, servis tak neváhejte napsat

Dopředu díky za komentáře.