Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW e36 316i 75kW šílený volnoběh, velká spotřeba...

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od starML Člen Klubu »

A co takhle zapnout ty porty (Removable Devices) ve virtuální mašině Houstone?

Obrázek
hanijak

#22 Příspěvek od hanijak »

Máme problém :D
Tak dneska originál bmw diagnostika, 2 typy diagnostik, a nic. Všechno to našlo, spoustu ptákovin, ale ne řídící jednotku. Ona sice tam je, ale nekomunikuje. Prej asi funguje, jinak by to asi nejelo, nouzový režim to asi není, ale nikdo neví nic bližšího. Takže to tam zůstane, a budou to zkoušet přehrát tu řj a smazat a znovu ji nahrát. Hlavně si ale myslíme, že je to váhou vzduchu. Bohužel se nová neyrábí a sehnat někde funkční.. Nevím. Mám tam už druhou, jelo to, ale odešlo. Taky se neuvěřitelně pálí ten ventil volnoběhu, je plastovej a měl tak 80 stupňů, už to i dost smrdělo, a to prej taky dělat nemá. Takže budu asi v pátek zas o něco chytřejší...
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Přečti si znova druhý odstavec v mém příspěvku z 05-10-2014 20:43:55 :D
hanijak

#24 Příspěvek od hanijak »

Tak pánové, řízení volnoběhu v jednotce bylo spálené, myslím tím ten čip, a taky čip lambdy. Dal jsem tam novou lambdu, a ta měla z výroby přehozeno vyhívání se signálem, takže jsem tím zničil jednotku. Oprava cca 6000, měsíc shánění jiných jednotek kvůli těm chipům, atd... Pak pohoda, auto jelo jako nové, až mi asi za měsíc spadlo něco do sání a zlikvidovalo hlavu motoru a ventil+ zvdihátko... Jinak nabízím na prodej řídící jedtnotku + chip +12 koní, a motor, + další 2 řj... :lol: Takže vidíte, že takovýma kravinama jako je hadice to asi opravdu nebylo... Dík za help. :wink:
Odpovědět