ahoj..pořád se mi nedaří sehnat starší kola podle představ,tak asi zvolím nové.. favoritem je aez antigua 8x18.. dělají se v et 30,20 a 14.. vzali by jste všechny kola et 30 a dozadu podložky,nebo raději dozadu kola et14? co si celkově o těchto kolech myslíte? aktuálně mám repliky M3 style 220.. která kola se vám na E90 líbí víc? mám černou e90 na M podvozku a s performance spoilerama.. díky za názory..
tyhle AEZ sem chtěl na zimu na mojí e92 taky, jenže je loni nikdo neměl skladem
podle fotek vypadají na e90 parádně, takže já bych je bral a dozadu určitě aspoň et20 možná i et14 pokud je chceš mít opravdu vidět, a aby to nedřelo, nevím jak moc Mpodvozek e90 sníží, tak lepší si to spočítat
ved prispevok nad tebou pisem ze mam 8x18 ET 20 a predok sedi akurat, nic nevytrca...
EDIT: prikladam aj fotku s tymi kolesami, moc to nevidno ale nemam momentalne v mobile lepsiu (a navyse to obmedzenie tu na velkost prilohy tiez tomu moc nepomohlo )
Kluci. . Co myslíte? jak se Vám to na tom předku líbí? Normalne bych si koupil na předek et 30, ale vím o jedněch zánovních kolech et 20 za 60% ceny.. Proto mám toto dilema. Dík moc. .
Kluci. . Co myslíte? jak se Vám to na tom předku líbí? Normalne bych si koupil na předek et 30, ale vím o jedněch zánovních kolech et 20 za 60% ceny.. Proto mám toto dilema. Dík moc. .