prosim Vas mam problem so svojim Bmw. rano mi nechce nastartovat. uz som spravil vsetko a nic. Mam nove trisky, zhavice, nafta nepada,nastavene rozvody, kompresie ma tiez, nova baterka, snimace. Rano sadnem do auta zacnem startovat ako nahle by chcel chytit zacne rychlo tocit a tam skonci. na rostlacenie chyti hned. Pomozte. Dakujem[/b]
Starter bol repasovany pred 3rokmi a pocut aj pri startovani ze tocky ma..toci toci a nechyti za studena a smrdi to nespalenou naftou a ked ho roztlavim chyti hned a dymi na cierno..trapim sa s tym pol roka a ziadny "mechanik" si s tym nevie rady.
Jestli motor žhaví, startér roztočí dostatečně motor, čerpadlo je v pořádku a dobře nastavené motor musí chytit. Tds je primitivní motor. Napiš odkuď jsi
Nastavoval sa s pripravkami,otacalo sa cerpadlom na spravnu hodnotu.uz skusal aj nejake studene spoje-kable a stale nestartuje na prvy krat..az na treti ale aj tak to neni ono..
jestli nejsou nový rozvody, nastavená vačka, tak nemá cenu nastavovat předvstřik podle hodinek... Uši umí posloužit moc dobře, to samý jestli je moc malá dávka paliva, tak to nepůjde za plynem, práce na hodinu max a stačí základní nářadí, než začneš investovat...