Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zástavba webasta do e36
-
Zdravím pořídil jsem si webasto thermo top a chci si jej domontovat do svého turinga. V hlavních věcech jako odzkoušení a namontování webasta mám teoreticky jasno, nevím jen dvě věci.
1)kam napojit do e36 na klimapanel automatické klimatizace signál z webasta aby se po zapnutí webasta probudila klimačka, otevřela klapky a začala fukat teplej vzduch do kabiny?
2)mám ten typ webasta který má 2 vstupy na palivo, resp. 1 výstup a 1 vstup. Pokud to chápu dobře, je to proto, že se webasto napojí na zpětný přepad paliva od motoru a nádržka ve webastu se naplní po čas jízdy a potom, když webasto jede bere palivo se svoijí nádržky.... nevím ale kde na autě hledat ten přepad a jak nejlépe napojit abych něco nedokonil
Děkuji všem
1)kam napojit do e36 na klimapanel automatické klimatizace signál z webasta aby se po zapnutí webasta probudila klimačka, otevřela klapky a začala fukat teplej vzduch do kabiny?
2)mám ten typ webasta který má 2 vstupy na palivo, resp. 1 výstup a 1 vstup. Pokud to chápu dobře, je to proto, že se webasto napojí na zpětný přepad paliva od motoru a nádržka ve webastu se naplní po čas jízdy a potom, když webasto jede bere palivo se svoijí nádržky.... nevím ale kde na autě hledat ten přepad a jak nejlépe napojit abych něco nedokonil
Děkuji všem
-
-
Na tom bc si můžeš nastavit čas kdy to má zapnout pokud máš dálku je to zbytečné. To relé k4 je v pojistkovce je to relé pro napájení ventilátoru. Má stále ukostřenou jednu stranu takže opět budeš spínat +12v. Hadici vratky benzínu najdeš pod sáním u okna. jsou tam dvě jedna je přívod vede z palivového filtru. Na liště jí poznáš tak že je napojená na tu trubku která vede po liště dopředu k tomu ventilku
-
-